|
ufuk91 arkadaşımızdan küçük bir not |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2013 Saat 01:08 |
|
Arkadaşlar merhaba,
Oluşturduğum formda ufuk91 nickli ufak kardeşimiz bir talepte bulunmuş. "Özellikle site için bir eklenti talebim olacaktı. Direkt bir mesaj olacağı için rahat konuşuyorum, forum donanımhaberi bilirsiniz, orada örneğin mesajınız bulunan konuya, ya da kendi açtığınız konuya cevap yazıldığında size site üzerinden bildirim gelir, böylece takip ettiğiniz konuları kaybetmezsiniz ve siteye girer girmez konunuza cevap yazılmış mı görürsünüz. Bunu çok eksikliğini hissediyorum peugeot forumunda. Yapılabilir bir şey ise çok faydalı olacağını düşünüyorum." Aslında olmayacak bişi değil bunu site sahibi yapabilir. Mesaj atarken önizleme kutucuğunun üstünde "cevap geldiğinde e-posta ile uyar" var bu sadece ilk mesaj için oluyor diye biliyorum. Yani bunu işaretleyip mesaj atıldığında sizden sonraki ilk cevap için uyarı geliyor sonrasında gelmiyor. Ufuğun talebi özel mesaj uyarısıgibi bir uyarı olması. Özel mesaj geldiğinde sayfayı yenilersek bildirge çıkıyor ekrana bunun anında mesajı görebiliyoruz. DH de sistem baya gelişmiş türkiyenin en köklü forumlarından adamlar resmen sektör oldular. Onlarda sırf bu işlemler için ayrı bir kısım var. Size gelen mesaj veya yanıtlanan konuları anlık görebiliyor bunların geçmişe yönelik takibinide yapabiliyorsunuz. Böyle bir sistemi kurmak kolay olmayacaktır. Nacizhane yazıyım dedim forum yetkilileri dikkate alırsa seviniriz Sevgi ve saygılar bizden |
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
''Mesaj atarken önizleme kutucuğunun üstünde "cevap geldiğinde e-posta ile uyar" var bu sadece ilk mesaj için oluyor diye biliyorum. Yani bunu işaretleyip mesaj atıldığında sizden sonraki ilk cevap için uyarı geliyor sonrasında gelmiyor.''
e-posta ile uyar seçeneği tıklandığında her mesajda mail ile bilgilendirme geliyor, aksine donanım haberde sadece ilk cevaptan sonra sadece 1 kez mail ile uyarı geliyor eğer gelen mailde linke tıklayıp konuya bakarsanız sonraki cevapta da mail geliyor, konuya bakmazsanız sonraki cevaplar da mail bildirimi gelmez. Peugeot Turkeyde konuya baksanız da bakmasanız da her cevaptan sonra mail bildirimi mutlaka geliyor, taki siz konu seçeneklerinden cevapları e-postama gönder seçeneğini iptal et diyene kadar. Şuan donanım haberden eksiğimiz mesajlarımıza alıntı yapıldığında bildirim gelmemesi o konuyla Gökhan ilgilenecektir. Birde donanım haberde yeni başlayan kişiyi haberdar et diye bir bildirim var ama ben hiç doğru bulmuyorum, birisi bir soru sorduğunda alıntı ile cevaplandığında başka bir okuyan verilen cevapta soruda olduğu için cevap veren kişinin neye cevap verdiğini biliyor, ama haberdar et yöntemi ile cevaplandığında sadece haberdar edilen kişinin ismi çıkıyor, başka bir okuyan acaba bu kişi neye cevap vermiş diye sorulan soruyu arıyor. Donanım haberi çok iyi bilirim yaklaşık 7-8 yıldır orda da üyeliğim var ve aktif olarak takip ederim Konuya gelen her mesaj için bildirim maili geliyor aşağıda ki gibi :) Düzenleyen Serkan - 15 Haziran 2013 Saat 02:12 |
||
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Serkan abi peki peugeot turkey olarak bir android uygulaması yapılabilir mi? hani google playden indirsek direk telden masa üstünden giripte konulara ve cevaplara rahat ulaşabilsek..yapılabilir mi, yoksa çok mu şey istiyorum :D
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Serkan ustamın dediği gibi, bana her konudan mail geliyor, hatta eski konular hortladığında bile :)
emrecim senin dediğine istinaden tapatalk diye bişe var ona dahil olabilirsek iyi olur :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
O işler nasıl oluyor inan hiç bilmiyorum Emre, bende android cihaz kullanıyorum siteyi chromeda masa üstüne kısayol olarak ekledim çok rahat ulaşıyorum
|
||
errör
3. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
o sistem tutmadı, dh dede devre dışı bırakıldı çoğu kullanıcı tarafından...
|
||
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
emre_akdag
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |