![]() |
|
3,5 cm spor yay ariyorum.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MertKurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2013 Saat 10:28 |
2 adet on takim icin 3,5 cm eibach spor yay ariyorum arkadaslar.istanbul ici tercihen gelinip alinacaktir bilgilerinize.
|
|
206 X-Desing 1.4 Benzin/Arh+
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3.5 ne yapıcaksın ki arabayı düşürmez 3.5 luk yay...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ilanı şimdi gördüm aynen mert bak onuda diyecektim telefonda unuttum 3,5 birsey yapmaz fark olmaz
|
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıcaksan 5 cm'lik al anca lastikle çamurluk mesafesini kapatırsın.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
KorhanAtaman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KorhanAtaman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşların dedikleri gibi çamurluk ile jant arasında bir ahenk istiyorsan 5 cm alman lazım.
|
|
Çok Basit Şekilde Popüler Olabilirsiniz Ama Kalite Başka Bir Meseledir...
|
|
![]() |
|
MertKurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
5cm yay+karter koruyucu+on takim gitti gidecek korkusu+park yeri sorunu+nişanlının intikami ![]() |
|
206 X-Desing 1.4 Benzin/Arh+
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kanka onlar sıkıntı degil sen evlencek adamsın evlilikten korkmuyosan onlardan hiç korkma
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |