![]() |
|
Yağ göstergesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
uyarrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: SERBEST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2012 Saat 18:28 |
Arkadaşlar aracımın yağ göstergesindeki seviye aşağıdaki resim deki gibi idi... Motor dan baktırdım 1 litre kadar ilave ettrdirm. Seviye minimum göstermeye başladı .. Neden olur bu ??
Yağ ekletmeden önce bu durumda idi. şimdi minimum..
![]() |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yağ zaten tammış neden eklettin? bi süre sonra düzelir.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
uyarrr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: SERBEST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neden eklettim gösterge guven olmaz dediler. bende yağ cubugundan baktım bıraz eksık cıktı.
tamamladım 1 litre kadar ..şimdi gösterge min. diyor :)
Düzenleyen uyarrr - 10 Aralık 2012 Saat 18:59 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Min. derken ekranda 6 tane çizgi (_ _ _ _ _ _) çıkıp yanıp sönüyormu?
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
göterge yanıltıyor ben gecen sabah mınımum gosterıodu kıllandım goturdum ustaya baktı yağ sevıyesı tam dedı sonrada kendı duzeldı zaten :)
|
|
![]() |
|
bugun düzeldi max geldi kendılıgınden |
|
![]() |
|
şimdide gösterge bir min. bir max gösteriyor şaşırdı iyice
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
aracı park etııgınız yerın duzeyıne gore degısıyor ne yazıkkı :) 307 kullanıcılarının cogunun basına gelır,herzaman yag cubuguyla kontrol edınız.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
konu eski ama sorun baki :D
arkadaşlar bende hep tek diş gösteriyor bunun sensörü müşürü var mıdır nerdedir?
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
up..
|
|
![]() |
|
leffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
yağ seviye müşürü bozuk ve yenisi yanlış bilmiyorsam 60-70tl civarında. nette gördüklerinizin çoğu yağ basınç müşürüdür 20 tl civarında karıştırmayın.(ben karıştırdım ordan biliyorum hehe)
|
|
2003 Peugeot 307XR 16v 5p
|
|
![]() |
|
cocomo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
abi hafif eğimli bi yere park ettiysen yağ sıcakken eriyik olduğu için müşürün tersine akmıştır.. ondan uyarı..
sen düz zeminde test et hiç bi sıkıntın olacağını sanmıyorum.
|
|
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
göstergenin azizliği bencede..
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Kesin çözüm yağ çubuğu en garanti düz yerde motor soğuk iken bakmak lazım yağ çubuğuna
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar araç otoparkta düz bir zeminde , yağ çubuğu zaten benim herzaman referansım olsada bu konu epeydir kafama takılıyordu sorayım dedim :)
|
|
![]() |
|
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
benim kisi de aynı sorun yok takma kafana çubuğuna bak yeter
|
|
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |