![]() |
|
Peugeot 206+ için uygun orjinal aksesuarlar,bakın |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
isseymiyake ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı isseymiyake
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2013 Saat 20:52 |
KALANLAR BUNLAR ; (Diğerleri satıldı)
*2 adet çıkma ancak sapasağlam ve orjinal rot kolu (Bunların adedi Servisten 55tlye alınmıştı yani ikisi için 110 tl ödendi,ikisini 40tl'ye verebilirim) ve birkaç parça daha mevcut onları da listeye ekleyip fotoğraflarını konuya ekleyeceğim.İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler... ROT KOLLARI ![]() Düzenleyen isseymiyake - 13 Haziran 2013 Saat 00:02 |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
resimlerle daha olumlu sonuç alırsınız hayırlı satışlar.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
irtibat teliniz nedir hangi sehirdesiniz ???
|
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
isseymiyake ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı isseymiyake
![]() ![]() ![]() ![]() |
irtibat telefonumu size özel mesaj ile yolladım ... Resimler Konuya eklenmiştir...
Düzenleyen isseymiyake - 11 Haziran 2013 Saat 21:37 |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
emniyet kemer pedlerine talibim
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı isseymiyake
Yarın kısmetse kargoya vericem.Şimdiden hayırlı olsun,güle güle kullanın.
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
teşekkürler emniyet kemer pedlerini satın almış bulunmaktayım
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Emniyet kemer pedlerini ben görsem atlardım ama kaçırdık şanslısın rolandgarros güle güle kullan
![]() |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
teşekkürler ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı isseymiyake
spearo nickli arkadaşımız konsol çerçevelerini ve perdeleri almak istediğini gittigidiyor'dan satış açmamı istedi,ben de satış açtım. Ancak kendisi şuan alımları yapmadı , offline görünüyor.Beklemekteyim...
ürünlerin gittigidiyor satış linkleri : |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
camlara film çektirmesem perdelerine talip olurdum
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı isseymiyake
kısmet diyelim :) Ben de aracın camlarına 2 numara film çektirdikten sonra perdeleri kılıflarına koyup kenara koymuştum :)
|
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
anten benim 206 cc ile uyumluysa talibim
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı isseymiyake
Tahminimce yuvaları aynıdır ancak yine de sizi yanıltmak istemem.Ustalar yorum yazarsa netleşebilir.
|
|
![]() |
|
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
perdelerin içten de resimlerini koyman mümkün mü.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
arkadaş aracını sattığı için mümkün olmayabilir ![]() |
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
konsol cerceveleri ve perde tarafımdan alınmıstır.
konsol cercevelerinin tırnaklarının saglam, perdelerinde klipslerinin eksiksiz oldugunu güvenerek sorgulamadan aldım, dilerim hayal kırıklıgına ugramam ![]() Düzenleyen spearo - 12 Haziran 2013 Saat 10:33 |
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
hayırlı uğurlu olsun
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Abi sen nerelerdesin yaww. Ben hala senden CC haberi bekliyorum ![]() |
|
![]() |
|
ali diagbox için ara birim arıyorum.
arkadasın comfortta cc nefis ve sorunsuz calısıyor ;) ha bu arada aklımdasın güzel kardeşim ;) |
|
206+ hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |