![]() |
|
sustalı anahtar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2013 Saat 13:34 |
selam arkadaşlar anahtarlık kabını değiştirmeye karar verdim çift buton yeni sustalı kap+ pil değişimi 60 tl tekzen de rakam çokmu daha hesaplı nereden bulurum
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() sustalı anahtar + wolksvagen anahtar kabı + immo chip oraya aktarıldı...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben iki ay once bi anahtarcıda yaptırdım yenı iki tuş pug kapı kopyalaması fln herşeyi dahil 40 tl verdim oda konyada bulunduğum bölgede iki tane anahtarcı vardı biri 35 demişti biride 40 demişti ama ben gidip 40a yaptırmıştım ankarada olsaydım 30 a fln rahat yaptırırdım zaten internettede boş kap satış fiyatı 25 tl civarı kargosu ıvırı zıvırı aynı aşağı yukarı
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Ben geçen sene pil hariç 35 Liraya yaptırmıştım, yenibosnada bi anahtarcıya' pilde 2-3 lira bişey
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
o zaman mantıklı diyebiliriz yalnız kopyalama felan yok işin içinde sorduğumda gerek yok dedi sadece pil değişicez mekanizmayı ondan çıkarıp yenisine koyacağız dedi
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
http://www.sanalpazar.com/Peugeot-307-Anahtar-Sustali-Donusum-Kumanda-Kabi__isp6267777
Bence yukardaki linkten alıp anahtarcıda ucunu açtırabilirsin, kap kargo dahil 24 TL uç açma en fazla 10 liradır. yerleride çağlayandaymış yakınsan gidebilirsin de
|
|
![]() |
|
saolasın inş yarın gidicem
|
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Ben ebaydan 15 tlye almistim 2 ay once ama sanalpazardakide uygun ebay uyeliginiz yoksa. Ayrica yeni anahtar kestirmenize gerek yok. Mevcut anahtari cikarip yeni kutuya monteleyin.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
Benim normal anahtar ucu sustalıya uymamıştı yeni uç açtırmıştım
|
|
![]() |
|
zburnundan kalk çağlayana git yok ucu açtır+pil koy ıvır zıvır uğraşmaktansa tekzenden almak mantıklı gelmeye başladı aynı hesaba geliyor gibi sanki
|
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
ben saglam kazık yedim ozaman ya 85 tlye yaptırdım :(((((
![]() |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
50-80 tl arası kullanılacak kabın kalitesine göre uygundur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |