![]() |
|
Kış lastiği + Yeni Jant ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dirimekir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dirimekir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2013 Saat 21:55 |
İyi Akşamlar;
206 + 'ım için bu yaz yeni 15 inch lastik ve siyah mat jantlar istiyordum. Ama kış lastiği zorunluluğunun bizi de vurması ihtimali var. Hadi 15 inch değil de 14 inch'de kaldım. Acaba istediğim mat siyah jantları bulabilir miyim? Ve nerelerden? Geçenlerde, hemen goodyear'a gidip vitrinden beğendiğim jantı parmakla gösterip, araca taktırabileceğimi düşünerek Goodyear'a gittim. Ama maalesef işler böyle olmuyormuş. 206 +' ımın 14'lüğüne uygun havalı bir jant bulamadım... Aksaray acaba modifiye cenneti mi?
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
15 jant da olur 16 da uygun lastik ve jant illaki bulunur hocam olmaz diye bişey yok istanbul aksaray dan bahsediyosanız evet bi bakıma öyle her şey bulabilirsiniz orda.
Not:Konu aracınız hakkındaki tüm sorular kısmına taşınmıştır.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |