![]() |
|
307 ekran hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mart 2013 Saat 23:56 |
Arkadaşlar 2008 model 307 feline aracım var, aracımda ki yol bilgisayarı ekranı 207 ile aynı, ama yurt dışındaki 307 lerin ekranı çok farklı, mesela radyoların adları dizili halde görünüyor, yazılar daha küçük ve hoş vs.vs.
http://www.ebay.ie/itm/NEW-RD4-LCD-Display-Peugeot-407-1007-207-3008-307-308-5008-807-Expert-Partner-/251240536199 Mesela bu benim aracıma olur mu bilen varmı, ve bu neden bu kadar pahallı? Ayrıca yolcu tarafında ki emniyet kemeri uyarısı çalışmıyor, benim taraftaki çalışıyor, bunun bir ayarı var mıdır bilmiyorum?
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2005 üzerine uyar diye biliyorum..
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
makyajlı kasalara uyum sağlıyor fakat ilk modele adapte olmuyor renkli olan (407 için) olana çok uğraştım fakat olmadı.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |