![]() |
|
kayış sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2013 Saat 00:19 |
|
bugün 100 km yol yaptıktan sonra arabayı park ederken önden sağ taraftan (gergi rulmanı 3 gün önce değişti)ses geldiğini hissettim inip baktım görünürde birşey yok ama sanki kayış dönerken bir yere çarpıyormuş gibi bir ses nereden geliyor olabilir acaba fikri olan varmı???
|
||
2003 peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
peki ilk çalış madamı yapıyor ısınınca yapıyormu
|
||
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:) |
||
![]() |
||
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
|
ilk çalışmada yapmıyor rölantideyken yavaş yavaş yükseliyor ama kayış sesinden çok sanki birşeyler boşta kalmış titredikçe birbirine vuruyor gibiorasını burasını bastırdım boşta birşey varmı yokladım bulamadım...
|
||
|
||
![]() |
||
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
|
bende de var yarın sora cam ustama :) ama benimki yeni çalıştırdım ve devir 900 ile 1000 arasında yapıyor gaza bastım mı kesiliyor ve klimayı açınca da bayağı artıyor ısınınca ses mes kalmıyor senin sorunun benim gibi ise bekle yarını :)
|
||
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:) |
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
valla aynı sorun bende de vardı krank kasnağını değiştirdim sıkıntı gitti. sizde de aynı sorun olabilir. bu arada kaça maal oldu
4 ay sonra ise rulman sesi gibi bi ses gelmeye başladı. bu sesi de kasnak değiştirdikten sonra kayışın çok gerildiğinden dolayı olduğunu düşünüyorum teknik bilgi sahibi değilim.
|
||
![]() |
||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
+307 aynı problem bende de vardı krank kasnağım kırılmış onu değiştirdim ses düzeldi, bir müddet sonra başka bir ses gelmeye başladı, ustaya götürdüm kayışı hafif yağladı düzeldi sonra tekrar çıkmaya başlayınca bende kayışı değiştirdim şuanda sıkıntı yok yaklaşık olarak 6.000 km oldu
|
||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
hocam kayış ne kadar maal oldu
|
||
![]() |
||
|
1 hafta önce arabamın gergi rulmanı değişti takılan rulman 307 nin rulmanı dendi hatta şase numarasıyla sipariş etmiştik,ama takılan rulman biraz daha kalındı bu ses oyüzden olabilirmi...
|
||
|
||
![]() |
||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
tam olarak hatırlamamakla beraber 20 TL diye aklımda kaldı ancak bunun yanı sıra triger seti, km bakımı da yapıldı.
|
||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
||
![]() |
||
|
bugün sanayiye gittim.usta ses filtrelerden geliyor dedi motor içndeki filtrelere yağ gidişi otomatik ayarlanıyormuş yağ girişi sağlandığında ses gidiyor dedi.evet ses gelip gidiyor.ilginç...
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |