![]() |
|
Detaylı İç Temizlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2013 Saat 10:54 |
Abilerim kardeşlerim hepinize merhabalar.Uzun bi süredir konu açamıyorum iş yoğunluğundan.Fakat;ziyaretlerimi hiç aksatmadım forumumuza.Bilgilerinize danışmak istiyorum.Yeni bi Cruze Ls aldık 2010 ama iç tavan ve koltuları vasat durumda.Yıkamacılara da vermeyi istemiyorum,kendim temizlemek istiyorum.Ne malzemeleri kullanmalıyım ? Yada doğru olan nedir? Kendim mi yapim yoksa verim mi yıkamacılara ? ( Elimden her iş gelir ) :)) Şimdiden P.T aileme teşekkür ederim :)
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum öncelikle hayırlı uğurlu olsun Cruze'un :) Allah kaza bela vermesin. Bence en doğrusu detaycıya vermek aracı. Ama benim elimden geliyor ben yapıyorum dersen sana 3M ürünlerini tavsiye ederim.
![]() |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
tavan için bir fikrim yok, fakat koltukları güzel bir yönteminin var, kosla oksi ekşın halı temizleyici tavsiye ederim, ben uyguluyorum aracıma. çok basit bir olay, ufak detaylı anlatımım var istersen link veriyim.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
bende halı yıkama makinesi var. onla gayet iyi sonuçlar alıyorum. bence sadece silmekle olmuyor. kirin döşemeden makinayla çekilmesi lazım. makina olsada olmasada baya uğraşırsınız.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
koltuk temizlik linki veriyorum
önce sonra olarak 2 döşemeyide paylaşmıştım konuda ![]() ![]() Düzenleyen Aziz - 31 Mayıs 2013 Saat 11:39 |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Rengi gitmiş kumaşın :)))
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
üsstteki yeşil sarı alttaki mavi beyaz baya iyi temizlemissin
|
|
![]() |
|
hi hi :) o kirin verdiği renk, görseydin leş gibiydiler, adam 2005 de bi klıf takmış ben alıncaya kadar aynı kılıf, bi söktüm içinde 1 parmak kir, bu süpürge ile temizlenmiş hali orjinal rengi ortaya çıktı :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
+206 yaparsanız eğer ki tavana bulaştırmayın koslayı, uygun ürün değil o, oraya mümkünse siz karışmayın bence, kötü sonuçlar doğura bilir
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
acilen halı yıkama makinası almam lazım :)
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
halı yıkama makinesi alabilirsin istersen o senin bileceğin iş ama ben kosla vanish halı elde ürününü aldıydım. yani elle uygulanıyor :) omuzlar biraz yoruluyor tabi ama değiyorda :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Ver bi kaliteli detaylı temizliğe, koltuklara da kılıf al, ama seti 50 lira olandan değil, kaliteli. için rahat etsin. yapılırken de başında dur, bak nasıl mükemmel oluyor ;)
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
üşenmem ellede yaparım ama makine kadar temizlenirmi temizlensede tam dezenfente olmaz sanırım deniyim elle silmeyi illaki fark eder
![]() |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
evet makina belki daha iyidir ama, dar alanlarda zor olur bence, el ile uygulanan üründe, köpüğü nekadar bol kullanırsan okadar iyi, çünkü köpük kiri topluyor gözle görülen değişiklik resimde işte, aracın döşemesini yeşil sarı sanıldı ama o kirli hali tabi, orjinali mavi beyaz farkta ortada zaten :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Hepinize çok teşekkür ederim :) Bilgi sahibi ettiniz yine..Tecrübe fışkırıyor resmen ya :)) Kosla can'dır :D
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Kişisel olarak temizleyebilirsiniz yıkamacıyada verebılırsınız ancak kişisel olarak temizlemekten yanasınız ve güzel bir tercih olmuş bu marka farketmez herhangibir el ile uygulanan leke çıkartma konusunda üstün veya halı temizleme deterjanlarıyla temizlik yapılabilir bende döşemelerime yapmıştım zamanında ama resimlemedım malesef zaten üstteki örnek yetiyorda artıyor daha fazla ekleme yapmaya gerek yok tavana gelınce kesınlıkle sarkma yapabılır tavan konusunda hassas olmanız gerek sonra pişman olmamak için kolay gelsin ...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
mukemmel fark var bence dene bu yöntemi ama halı yıkama makınen varsa hem içindeki kırı pisligi alır tem temiz hemde güzel kokar yüzeysel silmek kısa çözüm bence
|
|
![]() |
|
yusuf dostum,
hava şartlarına bağlı olarak 4 saat ile 1 gün süre bilir. ben şöför koltuğunu resimleri paylaştığım günden 4 gün sonra sıcak bi gün bekledim 20 dkda temizledim, 2 saate kurudu. resimlerin oldugu günde ertesin öğlen yani 14 saat cıvarı tam kuruma gerçekleşti. halı yıkama makinesine ziyaden, burda kosla eldeyi kovaya koyup iyiiice köpürterek köpüğü bastırarak uygularsan, sonrada yine hava sıcaklığına bağlı olarak köpüğün kiri çekmesine müteakip koltuk diplerine geçmiş olan kiri bile kabartıp attığını görebiliyorsun. köpük zaten kir rengini alıyor yani kirli köpük oluyor o andada tüy bırakmayan nemli bir bezle silmeden köpüğü çekebilirsin, yada araçlar için buz kırıcılar olur sert plastik, onlada koltuklardan çekebilirsin kirli köpüğü, bukadar basit çok fazla vakit ayırsan bile 1saat 15 dk sürer işinin bitmesi, şöyle bide 28 derece sıcaklık varsa, öğlen 12de bitirsen diyelim saat 3 olmadan kurur, ve en kötü 1 hafta mis gibi kokar araç :) kolay gelsin.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Aziz Hocam teşekkür ediyorum bilgin için.İnşallah yarın sabahtan başlayıp öğlene kadar çözüm almayı planlıyorum :) eeee tabi uykuyu yenebilirsem :))
|
|
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |