![]() |
|
Headers yararlımı zararlımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
allppeerr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı allppeerr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2013 Saat 19:54 |
Arkadaşlar aracıma headers yaptırmayı düşünüyorum iridyum buji hava filtresi ve headers yaptırırsam arabanın çok daha seri ve performansının iyi olacağını düşünüyorum ama headers konusunda kararsız kaldım sizce zararı varmıdır yaptırmak doğrumudur önerileriniz nelerdir ?
|
|
arabadan anlamak yazı yazmaya benzemez... KoNtRoLsÜz GüÇ GüÇ DeĞiLdİr ...aLpEr... 28 AS 206 1.4 x line 2003
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Headers tamamen orjinal çıkıştan baştan sona daha rahat nefes almasını sağlayan bir sistemdir,çapından tutun kullanılan malzemin cinsine kadar her şey etki eder,ısınması olsun,motordan egzoza tahliye olsun her şey faktör..
Performansa etkisi tartışılmaz,bu tip beklentilerde değişen sabit parçalardan birisidir,yaptırma konusunda da işinin ehli bireylere danışın derim.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HEADERS yaptırıcaksan mutlaka paraya kıy krom yaptır haa performans olarak kalkışlarda serilerşir sadece bu zararı yoktur bende düşünüyorum ama duygusal sebeplerden dolayı ( money ) beklemedeyim...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
(:
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |