![]() |
|
Turuncu Dipsiz Amerikan Park Ampulü Önerisi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2013 Saat 01:10 |
turuncu dipsiz amerikan park ampülü alıcam da marka önerisi olanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
![]() mesela linktekini alsam farıma uymama sorunu filan yaşar mıyım?? http://www.hepsiburada.com/liste/photon-amerikan-turuncu-t20-sisman-japon-dipsiz-park-ampulu-85d051/productDetails.aspx?productId=otm85d051&categoryId=20024643#Gorseller Düzenleyen rolandgarros - 27 Mayıs 2013 Saat 01:58 |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende daha önce bu ampulu almaya niyetlenmiştim fakat forumdan bi arkadas uymıycağını sölemişti. büyükmüş. aynı siteden osramın t10 turuncu dipsiz park ampulunu aldım bende. t20 olmuyomuş.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
elimde 28 smd ledli turuncu amerikan park ampülü var istersen resim ekleyebilirim.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
![]() ![]() ![]() ![]() |
206'lar t10 tipi park ampülü kullanıyor hocam benim parklardada hepsiburadadan almış olduğum photon t10 turuncu park ampulü var çok memnunum tavsiye ederim yani.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
teşekkürler bilgi için t20 olmadığı için t10 a dönüş yapmak durumundayım sonuç itibariyle ![]() |
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
http://www.hepsiburada.com/liste/z-tech-turuncu-dipsiz-park-ampul-seti/productDetails.aspx?productId=otelf15924&categoryId=20024643 ben yaklasık ıkı hafta once aldım hem camurluk sınyallerıne hemde parklara gayet memnunum daha oncede ucuza bulmustum ama onlar renk degıstırdı sonradan bunda sımdılık memnunum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |