![]() |
|
Navigasyon Önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 Saat 00:52 |
Merhaba arkadaşlar yazın arabamla tatile gitmek istiyorum. Tabi yolları bilmediğim için navigasyon şart şöyle ucuz yollu idare edecek bildiğiniz markalar varmı ?
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Piranha Trooper 5.0 inç HD GPS Navigasyon aldım gayet memnunum amacının dışında bır çok ekstrası var fıyat uygun gelırse önerımı dıkkate alırda bakarsanız araştırdığınızda özellıklerını görüceksiniz zaten. Ayrıca Vatan bilgisayarda şuanda yanlış hatırlamıyorsam 160 TL gibi bir fiyatı var.Tavsiye ettiğim üründeki gibi Bır çok özellık barından kolay ve kullanışlı bir harıtaya sahıp başka bir cihazı 200 TL den aşağıya bulmak pek mümkün değil.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Marka olarak bilmem ama yazılım olarak İGO PRİMO kullanan bi cihaz almanızı ederim
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Şiddetle katılıyorum. 5-6 yıldır telefon olsun PNA olsun iGO yazılımlarını kullanıyorum. Türkiye de bir numara diyebilrim. Arayüzleri v.s çok kolay ve güncellemeleri çok yaygın. Cihaz alırken kasasının plastik olmasına ekranın dokunmatik kalitesine ve mümkünse pil ömrünün uzunluğuna dikkat edin. Olaki araç dışıdna kullanmak isterseniz pil bozulunca zulum oluyor. Piyasada satılan güncel ürünlerin işlemci ve bellek özellikleri güncel yazılım ve sonrası güncellemeleri kaldıracak durumda eskisi kadar takmaya gerek yok |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bir de kendinizi güncelleme ile uğraşmazsanız ömür boyu güncelleme alan bir marka seçin.
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
şiddetle Piranha yı tavsiye ederim artık bütçene göre modelini kendin belirlersin bende blututlu çok kullanışlı
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
Teşekkürler öneriler için. Yakınlardaki elektronik marketlere bi bakayım olmadı netten sipariş veririm.
|
|
![]() |
|
mranda ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
Selamlar kardeşim;
Tomtom marka navigasyonu tavsiye ederim. Hem kaliteli hemde ucuz:) Ömür boyuda harita güncellemesi bedava. Düzenleyen mranda - 21 Mayıs 2013 Saat 17:30 |
|
![]() |
|
fenerli_dadas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fenerli_dadas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
model olarak bilmiyorum ama ben navitech markasını şiddetle tavsiye ederim
|
|
307 1.6 xr 2004
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |