![]() |
|
İşte peugeot sevgisinden 1 kare |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2013 Saat 23:48 |
|
Arkadaşlar, diğer marka sahipleri tesadüf diye bilirler, feyk diye bilirler, kıskana bilirler ama az sonra göreceğiniz resim, Peugeot kullanıcılarının araçlarına olan sevgisini, hevesini, tutkusunu anlatan bir ıspat olacaktır. gün içinde 2 gündür iş yoğunluğumdan dolayı ofisimin önünde yatıp tozu dumana katılan aracımı yıkamaya gittim, (Yorgunluktan patlasam bile kirli görmeye dayanamıyorum) kendisini sadece ben yıkayabilir ben sile bilirim, o zevk bana ait olacak herzaman (inşallah) şöyle bi gözümü açtım baktım ki her taraf pejo dolu, 7 aracın 4 ü pejo :) kullanıcılar kendi araçlarını kendi yıkıyorlar, sizce sevgi tutku değilde nedir :)
![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ben gittiğim yerde 1 dkkada kocaeli buluşması ayarlıyacak şanstayım :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
4 peugeotun 3'de 206
![]() Düzenleyen Serkan - 18 Mayıs 2013 Saat 23:52 |
||
![]() |
||
|
üstadım öyle deme işten başımı kaldıramadım şirket arabasında uyumalar, gemide yemek yemeler, çalı çırpıyı sulamalar :) yıkarım ben hemen anlarım onu suratı asık oluyor o zaman hemen anlıyorum, dalinle yıkıyorum yavruyu :)
evet ya 206 bayağı var izmitte, bi selam verdim peugeot sahiplerine tanıtım amaçlı
![]() ![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Çok güzel bir kare gerçekten herşeyi anlatıyor
![]() Düzenleyen samet206 - 19 Mayıs 2013 Saat 00:21 |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Adresler Gökhan'a iletildi en kısa zamanda gönderir
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
Gerçekten güzel kare.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
çok güzel denk gelmiş peugeot bir tutkudur
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |