![]() |
|
hız sensörü arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ulas81 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim aracım 307 SW ve hız sabitleyicim var.. fakat on / off arızalı bazen aktif bazen değil.. bende aktif olduğu anda bıraktım ve hep " on " konumunda duruyo ve istediğimde elle kontrol edebiliyorum.. acaba hep " on " konumunda tutmak zararlı mıdır? bu arada aracım manuel vites
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim arabada da km sayacı çalışmıyor. Baya uğraştım yaptırmak için ama işin sonu hep şanzıman indirmeye çıktı. Bendeki arızayı şöyle tarif edeyim km sayacı bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Çalışsa bile direksiyonu tam sol yapınca kendiliğinden ibre 0 a iniyor. Hız sensörüne falan baktırdık sorun yok dediler. Şanzımandaki dişli sıyırmış dedi ustanın biri baha uğraştıktan sonra ondan oluyor dedi ve bunu değişebilmek için şanzımanı indirmek lazım dedi. Bende çok masraf çıkacağını düşündüm ve uğraşmadım 2 yıldır da böyle idare ediyorum ama Allah nasip ederse bu yaz yaptıracağım çok can sıkıcı bir durum. Muayene bu geçen yaz yaptırdım şansıma o gün çalıştı sıkıntı çıkarmadı :) Başına bu sorun gelen varsa ve çözümü bulduysa yardımcı olursa sevinirim bende..
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |