![]() |
|
geri vites atıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
cocomo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2013 Saat 23:47 |
||
selam. partner 2005 sahibiyim
aracımı geri vitese takmakta güçlük çekiyorum. bazen geri geri yanaşacakken aracı vitese takmama rağmen gaza bi yükleniyorum vites boşa düşüyo ve bağırıyo.. sonra iyice durup tekrar garç diye geriye takmam gerekiyo sert bi şekilde. dişlileri mi arızlıdır? ne yapmam gerekir??
|
|||
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Benımde böyle bır sorunum var araç ımzadaki 206 ya baskı balata yada dışlıler diye dusunuyorum kesın bır bılgısı olan varsa hazır konu açılmışken faydalanayım çok kışıye sordum servıse falan peugeotlar böyledır zor geçer oturtmak lazım vitesi tam oturmadımı öyle yapar dediler öyle havada kaldı çözum bulamadık.Yanlız forumdan bır arkadaş hatırlamıyorum ısmını uzgunum ama söylemıştı tam köklemeden debriyajı atın dıye geriye bır kaç kere denedım sorunsuz geçtıği oldu ama bazen yınede takıldığı oluyor kesın çözum değil gibi .
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
||
aynı sorun sanırım bütün 206larda var.geri vitesi dişlisine oturtmadınmı vites geçmiyor.hatta bir arkadaşım bu sorun nedeniyle tamire vermişti aracı 300tl falan masraf tutmuştu ama sorun aynen devam ediyordu.sanırım bu normal bişey 206larda :)
|
|||
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
bendede arasıra yapıyor, girmiyor geri vitese, hissettiğim kadarıyla dişliden, gerçi çok fazla geri gitme gereği duymuyorum :D
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
||
sadece 206 değil benim 307 de de o sorun var 2006 model aracım ve geri vites arada sırada kafasına estikçe atıyor kendiliğinden.bir kere yokuş aşağı dururken geri geri gitmem gerekti taktım geri vitese 1.5 metre önümde de kamyon vardı park halinde sonra vites kendiliğinden attı ve gidemedim geriye panik oldum aniden el frenini çektim de sorun çıkmadı allah'tan sonra başkalarına sordum debriyajı tam bas diyorlar ama alakası olmuyor bence debriyajla bu sorun başka bişeyden kaynaklanıyor ama çözemedim ..
|
|||
![]() |
|||
cocomo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
||
aynen abi birebir aynı durumu ben her gece yaşıyorum. evim yokuşta. geceleri park ederken baya bi zorluk çekiyorum geri çıkışlarda. geri lambası yanıyor, vites tam geçiyor geri vitese. ama gaza yüklenirken bir anda lap diye boşa atıyor vites.. yani hiçbir zaman geri vitese geçti garantisi olmuyor arabada...
|
|||
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|||
![]() |
|||
Fmmkocaman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2015 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fmmkocaman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Geriye geçmediği zaman debriyaja bas bırak derim. Bi kaç kere işe yaradı
|
|||
![]() |
|||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
||
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
![]() |
|||
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
||
kronik sorun geriye geçmeyince hafif gaz ver sonra tak geçer :):)
|
|||
Ele-Elo
|
|||
![]() |
|||
emresensoy307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
benim hala oglu galerici ben bu partlerle ilgili ondan duymistum bu sanzumanlarda aikinti oldugunu solemisti sanzumani baska bi aracin sanzumanla markayi tam hatirliyorum degismesi gerektigini soluyodu.
|
|||
206rc
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |