Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - HKS Blow off Hakkında.. Buyrun İçeri..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuHKS Blow off Hakkında.. Buyrun İçeri..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Anıl Ercan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesajın Direkt Linki Konu: HKS Blow off Hakkında.. Buyrun İçeri..
    Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2013 Saat 09:51
Dun geceden beri forumda bayagı bir dolastım, Bayagı Blow off Konusu var Şimdi bu blow off konusuna Bi Netlik kazandırmak istiyorum..

Öncelikle Sunu söyliyim Elektronik blow off denen zımbırtıyı Blow'dan sayıp arabamda blow var demeyin. Çok sacma sapan bir ses cıkıyor ve gerçekten Komik duruma düsünülüyor. Bildiginiz hoparlorden bant kaydına aldıkları ses ve cıkarken eko yankı yapıyor :) Bu tarz seyleri aracınıza takıp apaçi damgası yememenizi şiddetle tavsiye ederim..

Gelelim Gerçek Blow off'a, 1 Senedir Aracımda HKS Blow off Takılı, Aracım Turbo dizel.. Dizel Arabalara takılan blow off Son derece Gereksiz ve boş bir uygulama. Yani motora turboya ne bi artısı var ne bi eksisi var. Bosu bosuna sadece ses cuff sesi cıkıcak diye 150 200 tl Sırf montajına vermeyin. Ben bir hevesle yaptırdım 1 2 ay caf cuf gezdim daha sonra kapatma dügmesi koydurmustum kapadım ara sıra acıyorum o kadar ;) Turbo dizel arabalarda Gaz pedalının altına swich koyarlar ve bu swich sayesinde blow off caf cuf eder. Montajı son derece teferruatlı ve zordur. Dizel arabalarda Yapay bi sistemle blow cufflatıldıgı için acıp kapama dügmesi koymakta mümkündür. 

Montajı yaklasık 5 6 saat civarı sürüyor. Aracın turbo hortumuyla turbo borusunun birleştigi 90 derecelik acıya takılıyor..

Herhangi bi eksi yönünü görmedim, Blow off yağ felan tükürmüyor. Gerçi turbosu miyadıın doldurmus arabalarda Yağ tükürmeye baslar. Blow off taktırmak isteyen arkadaslar öncelikle Turbosunun iyi olduguna emin olup taktırmalı aksi halde her çuff sesiyle birlikte blow off'ta Yağ tükürür motora haberiniz olsun.

Sormak istediginiz bişey varsa sorabilirsiniz yardımcı olurum..
Yukarı Dön
xdesign_206 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2013 Saat 12:53
bende blow off düşünüyorum hocam fakat megachips Mehmet Gazihan sqv blow off ve montajına 750 tl istiyor sadece montajada 450 tl diyo sen nerde ve kaç para taktırdın?
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
Yukarı Dön
elsoberano Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2013 Saat 13:54
paylaşım için teşekkürler taktırmayı düşünenler için aydınlatıcı olmuş.
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2013 Saat 19:34
Orjinalini yazan: xdesign_206 xdesign_206 Yazdı:

bende blow off düşünüyorum hocam fakat megachips Mehmet Gazihan sqv blow off ve montajına 750 tl istiyor sadece montajada 450 tl diyo sen nerde ve kaç para taktırdın?

gazihan kafayı yemiş bende ilk ona taktırıcaktım 400 tl istedi benden sırf montajına :D Ben 200 e blowu aldım replika hks, 200 tl'de montajına verdim, İstanbul garaj team art'ta ismail üngör isminde bi usta var o taktı istanbuldaki bir cok blowlu arabayı o adam takmıs saglam ustadır tavsiye ederim.
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2013 Saat 11:00
Orjinalini yazan: Anıl Ercan Anıl Ercan Yazdı:

Dun geceden beri forumda bayagı bir dolastım, Bayagı Blow off Konusu var Şimdi bu blow off konusuna Bi Netlik kazandırmak istiyorum..

Öncelikle Sunu söyliyim Elektronik blow off denen zımbırtıyı Blow'dan sayıp arabamda blow var demeyin. Çok sacma sapan bir ses cıkıyor ve gerçekten Komik duruma düsünülüyor. Bildiginiz hoparlorden bant kaydına aldıkları ses ve cıkarken eko yankı yapıyor :) Bu tarz seyleri aracınıza takıp apaçi damgası yememenizi şiddetle tavsiye ederim....

Paylasim icin ttesekkur ederim. Fakat aciklik getirdimek istedigin konu icinde elektronik blow off hakkin da karartici cumleler var :)

Oncelikle o zimbirti bende var, ve gayet estetik kullaniyorum, boyle mantikli uretilmis bir urunu 2 satir yaziyla siniflandirip kotulemen hosumada gitmedi. Araca verdigi biz zarar varsa soyle ama yoksa ayip ettin...

Apaci isi degilde cekemezlik isi gibi olmus birazcik tabi buda benim dusuncemdir. Mumkunse sendekinin sesini duyabilirmiyiz turbolu hakkiki blow offunun. Bende cakma blow off sesini a blow of demicektik cakma elektronik cuf sesi cikartmatiginkini koyarim. Bi rahatlar baris cubugunu tuttururuz.

Not: mobil ortamda oldugumdan yazimda hata olabilir affola.
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2013 Saat 12:10
Orjinalini yazan: Aziz Aziz Yazdı:

Öncelikle Sunu söyliyim Elektronik blow off denen zımbırtıyı Blow'dan sayıp arabamda blow var demeyin. Çok sacma sapan bir ses cıkıyor ve gerçekten Komik duruma düsünülüyor. Bildiginiz hoparlorden bant kaydına aldıkları ses ve cıkarken eko yankı yapıyor :) Bu tarz seyleri aracınıza takıp apaçi damgası yememenizi şiddetle tavsiye ederim....

Paylasim icin ttesekkur ederim. Fakat aciklik getirdimek istedigin konu icinde elektronik blow off hakkin da karartici cumleler var :)

Oncelikle o zimbirti bende var, ve gayet estetik kullaniyorum, boyle mantikli uretilmis bir urunu 2 satir yaziyla siniflandirip kotulemen hosumada gitmedi. Araca verdigi biz zarar varsa soyle ama yoksa ayip ettin...

Apaci isi degilde cekemezlik isi gibi olmus birazcik tabi buda benim dusuncemdir. Mumkunse sendekinin sesini duyabilirmiyiz turbolu hakkiki blow offunun. Bende cakma blow off sesini a blow of demicektik cakma elektronik cuf sesi cikartmatiginkini koyarim. Bi rahatlar baris cubugunu tuttururuz.

Not: mobil ortamda oldugumdan yazimda hata olabilir affola.

Cekememezlik derken ? Aracımda Gerçek HKS Blow off takılı elektronik blowun neyini çekemiyim pardon ? Ben onu arabama kutusunda dahi koymam. Sacma sapan bi ses cıkartıyor hep aynı sesi cıkartıyor Bugun video cekip buraya koyacam sizde koyun bakalım forumdaki kullanıcılar ne yorum yapacak çakma ve gerçek blowa :)
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2013 Saat 12:49
İyi sevindim yanlis anlamadigina, dinleyelimde aradaki ses farkinin sacmaligini ogrenelim. O arada orjinalinden daha iyidir dememis oldugumun farkindasindir. Sadece kotulediginin kotu olmadigini ifade etmeye calisacagim bildigim kadariyla. Cekememen konusuna gelince turbon var cufluyorsun turbom yok cufluyorum. Ayrica ben seninkini kotuleye bilirim cunki zarar veren bir parca oldugu asikar ve cogu insanda tecrubeyle sabit . Asil sinirlendigim nokta ise araclara eklenen mod parcalara işe gelmediginde apaci damgasi vurmaya calisilmasi, seninki orjinalde apaciler dedigin kesim alamiyomu?
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2013 Saat 13:02
Ayrica bu sesi seven biriyim sempatik geliyor lakin bir onceki aracim fiat linea multijetti turbolu, hem yakistirmadimda takmadim hemde tehlike yarattigi icin takmadim. Lineada cuflasaydim abes kacardi harbi harbi :)) ssenin o dedigin apaci isi olma olasiligida vardi elbet :))
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2013 Saat 18:50
şöyle bi video çektim, aradakı farkı merak ediyorum. ayrıca bu elektronik şey çift sesli, çok fazla bant sarılı olduğu için diğer sesini açamadım çok yakın zamanda onuda eklerim. :)

[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2013 Saat 21:52
Öncelikle Şunu söyliyim, Elektronik zımbırtıyla (bakın blow off yakıstırması yapmıyorum zımbırtı diyorum), Gerçek blow off'un sesi arasında dünyalar kadar fark vardır. Zaten elektronik zımbırtının cıkardıgı sacma sapan sesin blow off cufflamasıyla uzaktan yakından alakası yoktur.

Elektronik zımbırtı bi mod parcası degildir, Bakın bunu heryerde söylemeyin cok fena dalga gecerler sizinle, Eger aracınız cakma gtı degilde, Harbi Gtı'ya en yakın sürede sökün atın onu Gtı gibi bi arabanın kalitesini yerlerde süründürüyor o. Eminimki Arabadan Anlayan harbi arabacı, modifiyeci biri onu öttürünce size gülüyordur ve dalga geciyordur.

Blow off'un, Dizel araçlarda herhangi bi artısı eksisi yoktur. Motora turboya zararıda yoktur. Blow takan ve sonra söken araclarda Blowun yag tükürme ve cekişten düşme problemi oldugu için Söküp atıyor ve blow zarar veriyor diye kendilerini ve milleti kandırıyorlar. Şimdi bu 2 problemi acıklayayaım size

1. Problem cekişten düşme, Dizel arabaların Turboları fındık kadar oldugu için bastıgı basıncda belli, 70 80 Beygirlik arabaya Blow off takıyorlar, Her cuff sesinden sonra araba cekişten düsüyor nedenide Turbonun bastıgı butun basınc blow'dan cıkıyor sonra bekleki turbo yeniden basınc bassın sonra araba cekişten düstü oluyor, Benim aracımda cekişten düsme yok yada var ben anlamıyorum motorum güclü turbom büyük ve değişken geometrili turbo kullanılmış motorumda, Chip tuning işlemide oldugundan cekişten düsme problemim yok.

2. problem Blowun yağ tükürmesi, Turbosu sıkıntılı arabalarda Ve yanlıs montajlarda yag tükürür blow benim aracımda tam 13 Aydır blow takılı, O kadar cafuru cufur gezdim ve geziyorum hala En ufak bi yağ lekesi dahi yok blowumda, Ve montajımda cok iyi bir işçilikle yapıldı Yani en ufak problem yasamadım blow konusunda.

Sizin icin ufak bi video cektim ;) Dip gaz yapınca aracımda Hafif Agresif yazılım yani chip tuning işlemi oldugundan Kara duman atıyor, videoda kara duman atmış demeyin bana araban kara duman atıyor diye Chip'ten dolayı atıyor Ne kadar güç o kadar duman ;)

Düzenleyen Anıl Ercan - 12 Mayıs 2013 Saat 21:52
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2013 Saat 22:11
Orjinalini yazan: Aziz Aziz Yazdı:

şöyle bi video çektim, aradakı farkı merak ediyorum. ayrıca bu elektronik şey çift sesli, çok fazla bant sarılı olduğu için diğer sesini açamadım çok yakın zamanda onuda eklerim. :)

Ses gayet iyi hocam herkesin kendi zevki apaçilik bir durum yok ayrıca o bir GTI  zevkını aldıktan sonra sökersın atarsın hoşuna giderse durur takılmaya gerek yok bu kadar gayette güzel .Blow off  ap ayrı bişey zevk veriyor bu elektronık parçayla alakası yok ama her aracada Turbo var dıye takarsan asıl apaçilik bu olur olucak 2.0 GT Turbo Subarun takıcaksın sende zevk alıcaksın bakanda bıdaha bakıcak yaptırdığına verdığın paraya  değıcek .Her araca her parça yakışmaz başka araçta süper durur diğerınde olmaz önemli olan yaptığın şeyi araca yakıştırmak mesele bu  kımsenin zevkini böylesıne kötülemeye gerek yok ...
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2013 Saat 22:20
Zaten yukarda konu içerigimdede yazdım, Son derece dizel arabalarda gereksiz bir uygulama diye daha ötesi varmı sence ?

Sesde gayet iyi felan degil, kendiniz ve aracına takan adamı kandırmanın anlamı yok. Son derece gülünc bi duruma düşüyorsunuz, Aracınız benzinli hava filtresi ve egzoz sesi yeterde artar bile.

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2013 Saat 22:43
Ya abi nasıl fark yok ya :D Ya allahını seversen canlı olarak bi dinle elektroyla, gerçekin sesini yapmayın gözünüzü seveyim :D
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2013 Saat 22:50
Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

ben bunun sesini sadece subaru wrx veya sti da veya evo da takılıysa beğenirim diğer araçlardaki hiç bir zaman asıl tadını vermez ve düşük motorlu araçlarda turboyu yormaktan başka bi işe yaramaz ...........

Evet bende bunu söyledim düşük beygirlik arabalarda cekişten düşürme yapar. Bu blowu ben hevesle taktım ve dedigim gibi cok gereksiz bir uygulama gereksiz para yatırma Dizel arabaya. Evo ve subarudaki tadı hiç bir arabada vermiyor.
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2013 Saat 23:33
Öncelikle bunu okuyan yada okuyacak ve aracımın yanına gelip  yakışmış diyen 10-15 izmitli arkadaşa ve sitede açtığım konu da yorum yapan arkadaşlara özür diliyorum ama hep birlikte çok gülünç duruma düştük sizleri düşürdüm daha doğrusu. elektronik blow off sesi (hoparlör sesi diye hep hitab ettiğim) çıkartan şu zımbırtıdan an itibari ile hakkaten soğumuş durumdayım. Lineama yakıştırmadımda takmadım demiştim arkadaşın videosundan önceki yazılarımda, allah sizi inandırsın ben karşıma megan çıkacağını beklemiyordum, yazık olmuş zamanıma, bi derste almış oldum, ama bildiğim şudur ki, GTI özellikli bir araç,  herkezin parmakla gösterdiği bir sınıf, ve bu zımbırtı denilen cihazdan bahsederken "her ne kadar bu sesi ilk şahin de duydum" cümlem kulağımı çınlatıyor olsada, hoparlör yada gerçeği olsun fark etmezde, takılacak araba var takılmayacak araba var arkadaş, Üstadım az çok takip ettiğim yeri geldi imrendiğim yeri geldi zihnimi okuduğun bir arkadaşın olarak kendimizi körü körüne, subaru vs araçlarla daraltmayalım, subarunun hitab ettiği kesimle GTIyin hitab ettiği kesim arasında fark göremiyorum, at gözlüklü olsam dahi :) evet biraz zevk birazda ahenk meselesi isteyen herkez istediği her aracada takabilir, tavsiye edilir edilmez, kararı kullanıcı verir, gören beğenir yada dalga geçer, keyif kaçar yada daha çok zevk verir, ama bunlarda kesim olarak değişir.

gelelim aradaki farka ki, çok yanlış yapmışım kötü hissettim kendimi, tabiki orjinalle çakma arasında bariz fark olacak, fakat hoparlörün sesi daha iyimiş kendi aracımda takılı diye söylemiyorum :) kimseye karşı cephe aldığım yada kırıcı olmaya çalıştığım yok ama, apaçi denilen kısıma yorumlaştığım sevgili arkadaşım anıldan daha uzakmışım çok şükür, yarın ilk işim söküp bana hediye eden arkadaşa geri vereceğim yok dersede satmak için izin alıp, benim yaptığım gibi hevesini atmak isteyen bir arkadaşa satacağım :) benden bu kadar, biraz daraldım sadece aydınlık getirilecek bir konuya karartma olmasında ve azda olsa aklımı karıştırmasından dolayı aydınlığı ben getiriyim istedim, saçmalamışta olabilirim hırsımdan, iyi bişey değil bu hırs :) Stop.
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2013 Saat 23:43

Zaten yukarda konu içerigimdede yazdım, Son derece dizel arabalarda gereksiz bir uygulama diye daha ötesi varmı sence ?

Sesde gayet iyi felan degil, kendiniz ve aracına takan adamı kandırmanın anlamı yok. Son derece gülünc bi duruma düşüyorsunuz, Aracınız benzinli hava filtresi ve egzoz sesi yeterde artar bile.

Kardeşim konuyu uzatmaya gerek yok tatlı tatlı geçinip gidelim ortada bişey yok  ben sana hak vermıyorum demıyorum kı sadece kımsenın zevkini kötülemenın alemi yok sevmıyosan kendın bil sevmedığını belırt ötesini boşver. Ayrıcada bugüne kadar ben hıç bir zaman gülünç duruma düşmedım sen rahat ol aldığım  yaptığım her araç gözdedir . Senın aracınıda gördum megan 2 beğenmedım ama kötülemıyorum bişey demiyorum Allah herkesın gönlüne göre versın Wink
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2013 Saat 00:09
Benim konuyu uzatma gibi bi niyetim yok, GTI Gibi modifiyeye cok müsait, hızlı bi arabaya o zımbırtıyı taktıgınız için ben bu kadar yazı yazdım bu kadar anlatım yaptım. GTI'ın karizmasını yerlerde süründürüyor ben yazdıgım herseyin sonuna kadar arkasındayım.

Allahtan Yukardaki videoyu verdigim mesajımda kara duman atmasının nedenini söyledim ha Sölemesem kimbilir arkadaslar Neler diycek araba hakkında, Kara duman atmasının sebebi Yazılımlı oldugu için aracım Kolay degil 105 beygirden 135 Beygire, 240 tork'tan 320 nm tork'a çıktı. Yazılımlı araçta duman atması normaldir. Tabi agresif yapmayıp 10 15 beygir alırsanız duman muman atmaz araba.

Ben her zaman söylüyorum her platformdada dizel arabasına taktırmak isteyen arkadaslara söledim gereksiz oldugunu, boşa para yatırma oldugunu, artılarını ve eksilerini söyledim. Konuyu keşke acmasaydım Yardımcı olmak maksadıyla açtık nerelere geldi konu.

Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2013 Saat 00:18

Benim konuyu uzatma gibi bi niyetim yok, GTI Gibi modifiyeye cok müsait, hızlı bi arabaya o zımbırtıyı taktıgınız için ben bu kadar yazı yazdım bu kadar anlatım yaptım. GTI'ın karizmasını yerlerde süründürüyor ben yazdıgım herseyin sonuna kadar arkasındayım.

Allahtan Yukardaki videoyu verdigim mesajımda kara duman atmasının nedenini söyledim ha Sölemesem kimbilir arkadaslar Neler diycek araba hakkında, Kara duman atmasının sebebi Yazılımlı oldugu için aracım Kolay degil 105 beygirden 135 Beygire, 240 tork'tan 320 nm tork'a çıktı. Yazılımlı araçta duman atması normaldir. Tabi agresif yapmayıp 10 15 beygir alırsanız duman muman atmaz araba.

Ben her zaman söylüyorum her platformdada dizel arabasına taktırmak isteyen arkadaslara söledim gereksiz oldugunu, boşa para yatırma oldugunu, artılarını ve eksilerini söyledim. Konuyu keşke acmasaydım Yardımcı olmak maksadıyla açtık nerelere geldi konu.

Stop dedim ama duramıyorum hırs işte :) GTI a bindikten sonra bu gaz kesmeme huyum çıktı ortaya :)

konuyu açman güzel verdiğin bilgilerde çoğu arkadaşa biraz bilgi katar elbet iyi ettin zaten ilk yorumunda teşekkürde ettim, fakat beni tetikleyen bilgi vermekle beraber karalamada da bulunman, banada zımbırtı geldiğinde konu açıp yorum istedim ama turboya takılanının kötü yada zarar verici oldugunu ibare eden bir cümle kullanmadım bildiğim halde, sorulsa bildiğimi paylaşırım elbet iyi niyetimden, yanlışsamda düzeltilir elbette, şuan ve geçtiğimiz yorumlarda yapmak istediğim gibi :)
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2013 Saat 00:23
Kimseyi karalama gibi bi niyetim yok, Sadece Bu tarz spor arabalara boyle sacma sapan ses cıkaran seylerin takılmasına karşıyım o kadar..

Mesela size söyle örnek vereyim Birinin GTI'ı var, bu GTI'a Egzoz yaptırmıS bu egzozda Bildiginiz magiruslara yapılan Kurt, rüzgar egzoz, Düdük egzoz gibi salak sacma ses cıkartan bi egzoz video cekip koymus foruma, Baska bir üyedede GTI Var Oda sona Koymus Otto spec egzozu, Kat'i iptal etmiş, Orta susturucuyu iptal edip ufak performans susturucu takmış ve Oldukça tok güzel bir ses almış Oda video çekip foruma atmış..

Simdi siz olsanız hangisine iyi yorum hangisine kötü yorum yapardınız ?
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2013 Saat 01:13
"Elektronik zımbırtı bi mod parcası degildir, Bakın bunu heryerde söylemeyin cok fena dalga gecerler sizinle,"

şunu atlamışım, modifiye cama yada kasanın her hangi bir yerine tunik reyzink yazmayla başlayıp devenin nalına kadar giden eğlenceli stildir diye biliyorum. ayrıca "Kimseyi karalama gibi bi niyetim yok, Sadece Bu tarz spor arabalara boyle sacma sapan ses cıkaran seylerin takılmasına karşıyım o kadar.. " bu cümlenden sonra artık söyleyeceğim tutamıyorum, sen 5 kapı  megana ki genelde emekli hitiyar  amcaların bindiği tercih ettiği geniş aile aracına bu kadar modifiye yapmayı yakıştırmışsın da saçma sapan olmamış , ben spor araca cuf sesi takmışım saçma sapan olmuş diyebiliyorsun? herşeyin de bi usulü vardır, dilim varır şunuda diye bilirim, senin gibi arkadaşlar sayesinde araclarımıza yaptığımız yada yapacağımız şeylerinde hevesi kaçıyor, "106 gti - Astra Gtc - impreza - astra turbo - v tech - typeR beyler dağılın meganda 3bıcık yay chip  tuning ve hks blow off var noldu sizin ne özelliğiniz kaldı spor arabaya yakışmamış aile arabasına yakışmış yahu çıkartın o zımbırtıları :)

offff içim şişmişti ayıp ettim ama söyleyeceğim de içimde kalmadı.
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ESP/ASR ARIZASI sonrası Elektrik Gelmeme Sorunu son mesaja git 194 0 J3udu
konu icon Aracı klima dügmesi çalışıyor ancak klima çalışmıy son mesaja git 151 0 Semih025
konu icon Motordaki şıkırtı sesi son mesaja git 762 0 KillBOB
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 6113 3 407aziz
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 9 1 GökhaN
konu icon YARDIM!! 3008 motor titremesi ve diğer sorunlar son mesaja git 1967 1 berter
konu icon DİZEL MOTORDA YAĞ ÇUBUĞUNDAN YAĞ ATMASI son mesaja git 1062 0 GRKN35
konu icon Hoparlörden gelen çatlama sesi son mesaja git 7294 4 Murat0642
konu icon Peugeot 308 Kilit Problemi son mesaja git 1172 0 gulemans
konu icon Çözülemeyen gaz kesme arızası son mesaja git 1362 0 tunakrf
konu icon Soğutmalı Torpido Gözü son mesaja git 3555 1 burak0701
konu icon ARKADAŞLAR Bİ SORUNUMA ÇÖZÜM BULALIM LÜTFEN. son mesaja git 5771 9 telliogluorhan
konu icon hararet sonrası stop etmesi son mesaja git 501 0 egecaglar
konu icon 207 far ayar vidası yerinden çıktı son mesaja git 1339 0 Ayan
konu icon Peugeot 206 1. Vitesten 2.vitesen geçerken vuruntu son mesaja git 5042 9 sedatdizin
konu icon DTC P1351 son mesaja git 40676 12 Ebulfeth
konu icon 208 yağ yakma son mesaja git 888 0 barisF
konu icon Otomobil Neden Hararet Yapar.? son mesaja git 20191 8 brs3393brs
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 6318 7 Serdar102
konu icon Atatürk'ün Gölgesi Yeter - Serdar Yıldırım son mesaja git 1558 4 Serdar102
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 EYLÜL EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 9
brs3393brs 4
Murat0642 3
tunakrf 2
Warcry 2
407aziz 2
gulemans 1
GRKN35 1
berter 1
GökhaN 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English