![]() |
|
207 hdi durduk yere stop etme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2013 Saat 00:26 |
Arkdaşlar 207 outdoor hdi aracımızda hareket halinde ve vitesteyken stop etmekte ve araç 3,4 dakika kadar çalışmamakta bu sorun yaklaşık 6 aydır 3,4 kere başıma geldi acaba neden yapar bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stop ettiği zaman panelde uyarı çıkmıyor mu acaba? 5-10 nedeni olabilir. (Akü lambası mecburen yanar zaten onun dışında yanan başka ikaz)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
![]() ![]() ![]() ![]() |
Motor arıza lambası yanıyor .teyp falan çalışmaya devam ediyor.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Aracı peugeot planete bağlayıp hatanın sebebini anlayabilirsiniz.Birçok problem olabilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
o zaman yarın bir bağlatayım pc ye gelişmeleri burdan paylaşayım
Düzenleyen oguzhan53 - 08 Mayıs 2013 Saat 21:18 |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Motor arıza lambasıyla stop etmek sakıncalı bir durumda inşallah ufak tefek bişey çıkar hayırlı haberler bekliyoruz.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
geçmiş olsun arkadaşım. benzer sorunu bende yaşamıştım geçen sene. araç çalışır durumdayken ancak hızım düşükken,park ederken,yada trafik sıkışıkken stop ediyor ve 5-10 dk çalışmıyordu. pek çok usta gezdim,çok masraf ettim ancak sorun yine çözülmedi. tabi arıza lambası da yanıyordu. en sonunda gerçekten bir usta beynin altındaki bir sokettendir dedi,değiştirdi. deneyelim dedi. ve çok şükür bir daha yapmadı. 100tl ye halletti sorunu. arıza da kısa devre gösteriyordu yanılmıyorsam. aynı sorunmudur ikimizinki bilemiyorum.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
yarın pc ye bağlatayım, inşallah fazla masraf çıkarmaz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |