![]() |
|
HARARET SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
canozocak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2013 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı canozocak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2013 Saat 02:15 |
Merhaba Foruma Yeni Kayıt Oldum Adım Can 6 ay önce 2004 partner aldım fakat bu benim ilk peugeot um otomobillere ilgim var fazlasıyla fakat bi durum var anlayamadım geçen günlerde hararet 100 dereceye geldi fan açmasını bekledim fan açtı 90 dereceye geldi stop ettim kaputu açıp baktım radyatörün üst kısmında su sızmaları var aynı gün değiştirdim radyatörü.
Fakat şimdi şöyle bi durum var haaret ibresi sabitlemiyor 100 dereceye gelmeden fan açıyor ibreyi 90 derecede sabit tutamıyor birde bunu aracı sıkıştırdığımda yapıyor otoyolda80 90 km hızla seyrediyorum devir sabitken 90 derecede fakat sollamaya çıkmak için 4.vitese alıyorum sıkıştırıyorum biraz hararet seviyesi 95 97 oluyor 100 çizgisine gelmiyor ama yükseliyor bi gariplik varmı bu durumda
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peugeot sıcağı seven araçlardır göstergeler 100dereceye kadar gelmesı normaldır, fakat ondan sonrası sorun yaratır..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynısı benimkinde de oluyor hararet 100 kadar çıkıyor özellikle sıkışık trafikte sonra tekrar fanın açılmasıyla 90 a düşüyor
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
canozocak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2013 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı canozocak
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam fransiz arabalari genelde sicagi severler renaultlarda bu sekilde calisiyor dogru ben sunu soriyum daha once doblo vardi onda hararet ibresi 90 derecede sabitler hic oynamaz 2 sene kullandim dag tepe o kadar zorladim 100 olmadi hic ama partnerde ibre dusuyor yukseliyor bunun orjinalidemi boyle??
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |