![]() |
|
307' ye LPG taktıracam, ne yapmalıyım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
307 afyon ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2014 Konum: afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 307 afyon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mart 2014 Saat 15:12 |
ATİKER OBD 2 henüz taktıralı 1-2 ay oldu çok memnunum benim araç otomatik stepneye taktırdım neredeyse yarı yarıya ekonomim var tavsiye ederim..
|
|
peugeot 307 1.6 premium auto 2006
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla ben 90tl gaz ile 400 km. yol yaptım. Bence amorti etti kendini :)
Atiker OBD II sistem
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
peki arkadaşlar bu sistemler kaçbin km de amorti ediyor kendini, ortalama?
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
SyhByz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
brc için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bende brc taktırmayı düşünüyorum..
|
|
![]() |
|
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Benzin göstergesi dipte görünüyor ama benzin aldığınızda yarım depoya yaklaşırsa normal yerine geliyor ibre
Ben sistemi gebze de taktırdım Düzenleyen ersin025 - 02 Ağustos 2013 Saat 15:45 |
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
merhaba benim aracımda atiker var çok memnunum arıza lambasıda yanmıyor. bir sıkıntıda yok şimdilik şükür 60bin km yol yaptım geçen hafta enjektörünü ve regülatörünü değiştirdim ( 280 tl ) . dün Niksar - Eskişehir arası tam 700 km toplamda 56 lt LPG yaktı (135 tl tuttu çünkü ankarada lpg 2.19) klima açık 110 km sabit hızla gittim. yani 28 lt lpg ile 360 km yol yapıyo aracım
Düzenleyen tilbe307 - 02 Ağustos 2013 Saat 17:15 |
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
scorpion_enis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben zavoli taktırdım yaklaşık 8 ay oldu ve hiç porblem yaşamadım otobandada yürürken enjeksiyon yetmeyip benzine geçme gibi bir sorun yaşamadım hiç. ama lpg işinde usta onemli bence herşeyden önce.
|
|
![]() |
|
abdullahcolak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahcolak
daha önce 106 vardı AKL taktırmıştım hiç sıkıntı yaşamamıştım. şimdi 307 var bunada akl düşünüyorum 1100 tl civarı fiyat.
|
|
2004 Peugeot 307 1.6 Technoplus
manuel ege mavi |
|
![]() |
|
altugg34 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Benzin göstergesi sorunu var mı hocam sizde ? Birde nerde taktırmıştınız acaba ?
|
|
![]() |
|
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
bende akl süper obd II taktırdım 1300 tl ye ben şimdilik çok memnunum zaten beyin lavato ile aynı bi tek enjektörler farklı ben dediğim gibi şükürler olsun memnunum şehir içi şehirler arası karışık 20 krş yaktı çekişte bi fark hissetmedim ayrıca arıza lambasıda yakmadı banada bunlar zaten yetiyor
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Valla bende kararımı verdim taktırıyorum. Yarın veriyorum arabayı takılsın.
Atiker obd sanırım 1.200 tl fiyat verdi. Zaten yapacak olan benim çok yakın arkadaşım o yüzden pek te araştırmadım doğrusu. Bakalım hayırlısı..
|
|
|
|
![]() |
|
kerem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2010 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Ben de 1 sene önce gibi 307 aracıma uzun araşırma sonucu Lovato taktırdım 1450 Tl ye.Şu ana kadar bir sıkıntısını görmedim tavsiye de ederim.
|
|
![]() |
|
benim araç 2005 307 xs 1.6 16 valf ben taktırdım taktırdığımdan beridir yaklaşık 1200 km yol yaptım şükürler olsun çok memnunum taktırmadan önce bu kadar farkında değildim şimdilerde farkına vardımki benzin hakikaten çok canımı yakıyormuş. :)
|
|
![]() |
|
Valla 2006 model 307 xt Premium BVA otomatik aracım var ama LPG konusunda bir türlü karar veremiyorum.Taktırsam mı? taktırmasam mı?
(Az da gezmiyorum hani)
|
|
|
|
![]() |
|
ben akl süper obd2 adında sistem taktırdım normal akl den ne farkı var dedim lovato ile aynı beyni kullanıyor dedi ve bu sistem bütün bilgileri aracın beyninden alıp kendini entegre ediyor dedi taktırdım şükürler olsun şimdilik bi sorunum yok arıza lambası yakmadı şehir içi ş.arası karışık test ettim 20 krş yaktı hem şaşırdım hemde çok sevindim umarım bundan sonrada böyle devam eder bi önerim daha yağlama iyi bir ustaya taktır özellikle daha önce 307 ye takmış bi usta olsun ve yağlama sistemide taktırmayı unutma bence çok faydalı
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
işinin ehli usta lazım arıza lambasının yanmaması için atiker obd (obidi mi ne) 1100 tl 30-40 tl. arası sızdırmazlık ek1 formu 1-2-3 adet neyse dolacak fenni muayneye giricek 160 tl. ruhsatlar değişecek 150-170 tl. arası benzin 4.56 tl gaz 2.50 tl benzin 100km de ortalama 7-8 lt oda 4.56*7=36,48
gaz 100 km. ortalama 10 lt yakar oda 2,50*10=25 tl b-g=fark 36,48-25= 11,48 tl buda 15.000 km de lpg kendini amorti eder sonra kera gecersiniz
|
|
![]() |
|
thejackal44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2013 Konum: ev Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı thejackal44
990 tl ye taktırdım, şuan için görünen herhangi bir problem yok, herkesin dediği gibi ustan önemli markadan ziyade, Evet arıza lambası yanıyor, arız lambası zaten hep yanıyor, her zaman benzin aldığın yerin dışında bir yerde yakıt aldığında da yanıyordu. Motor ustam o lambaya aldırma dedi, çok hassas olduğu için her şeyde yanar dedi, bilgisayara soktuk bir arıza bulamadı tekrar söndü ama şuan yanıyor ama dediğim gibi aldırmayın
|
|
thejackal44
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
1000 TL AKL marka takılı stepne yerine, triptonik araçta performans 10 numara,23 krş yakıyorum ş.içinde...Marka durumundan çok uyum önemli uyumunu araştırıp taktırın.
AKL marka sıralının enjektörler 5500rpm devre kadar gaz salgılıyor,benzine aktarma yapmıyor bilginiz olsun.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
altugg34 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Hayırlı olsun ne kadara mal oldu ? Psa modülü taktırdınız mı ? Arıza lambası yanıyor mu ? Genel olarak memnunmusunuz yakıt tüketiminiz nedir ?
|
|
![]() |
|
thejackal44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2013 Konum: ev Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı thejackal44
geçen ay atiker taktırdım, çoğu arkadaşın dediği gibi en iyi denilen ustaya yaptırdım, hayırlısı bakalım daha erken ama şimdilik sıkıntı yok, inşallah olmaz da, saygılar
|
|
thejackal44
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |