![]() |
|
ilk calıstırmada stop edıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
durmuş ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2013 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2013 Saat 13:40 |
Merhaba arkadaşlar , aracımda atiker sıralı sistem lpg var arac lpgde gayet iyi ancak benzınde bir sıkıntı var ;
Aracım ilk calıstırmada gaz yemiyor stop edıyor .Motor ustası bir arkadaş baktı aracta birşey yok lpg aracın beynının ayarlarını bozabilir dedi .LPG yi montajladıkları yere gıttım bır sıkıntı olmadını soyledı . Bu arıza öncesinde manıfolttakı sensor yerınden cıkmıstı 2 gun oyle durdu sonra yenıden kaynak yaptırdım bu sensor bozulmus olsa boyle bır sıkıntı yaparmı .Herkese iyi gunler dilerim
|
|
![]() |
|
durmuş ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2013 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kimse bilmiyor sanırım :) sanayıde en sonunda sorunu buldular benzın pompasının barı dusmus ...
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba..bugun arabayı çalıştırmak istedim ama marş basmadı...bir kaç denemeden sonra çalıştı...acaba neden olabilir?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |