![]() |
|
Satılık 206 5mm Fk Yay |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
MuRaTTTT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2013 Saat 14:17 |
|
Ürünü 0 aldık. Eibach bulunca bu boşta kaldı.
100 tl fiyatı Peugeotturkey'e üyelerine indiri Ürünün resimlerini aşağıdaki siteden bulabilirsiniz. |
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hocam sıfırı zaten 50tl fk yayların
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
MuRaTTTT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nerde satıyolar 50tl ye
|
||
![]() |
||
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
|
başta ben de şaşırdım 50 tl ye de linki görünce hak verdim.
2. kalitesi fln olabilir mi ki acaba?
|
||
...206 HDI FELINE...
|
||
![]() |
||
bilici04 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
|
resim bile aynı kardeşim etme arkadaşlar doğru diyor
|
||
![]() |
||
|
kimseye bişey ettiğim yok :)
bizi kazıkladılar ozaman 160 liraya aldık biz yayları.
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
ilanda arabamı sattığım için yazmışsınız?
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Araştırmadan yazılmış bir fiyat piyasaya göre oldukça yuksek . ayrıca fk dan memnun olanda gordum olmayanda aracına göre değişior olsa gerek .
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bende FK kullanıyorum. memnunum.
|
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
Bendede fk var 5 lik ve çok memnunum...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
ben de fk 5cm kullanıyorum, memnunum orjinal sıfır fk 206 ürünü fiyatı 80 tl' ye almıştım.
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
yalnız söyle bisi var bu araba modifiye parçaları hakkında bir tecrubeme dayanan bilgi vereyim, mağzalar kime bulursa farklı bir fiyat iteliyor. bu yay icinde gecerli, hava filtreleri icinde ya da baska bir tuning parcası icinde gecerli yani.. kimse üzülmesin bisiyi aldıysanız artık sonra ucunuzu gorunce takılmayın, elinizdekinin tadını cıkarmaya bakın derim.. fk yayı 200 e satan yer de var, sahte simota filteye 180 ceken de var. 206 angel farlar komple olarak kimi yerde 250 ki mi 399 ki mi 199 biri cıkıo o cin dio biri baska diyo =) standard yoook
|
||
![]() |
||
|
Memnuniyetle alakası yok kendi arabam için almıştım Eibach buldum onları aldım bunlar boşta kaldı. Sonra arabayı sattım iki yayıda satıyorum eibach satıldı. Kimseyi ne kandırmaya nede başka bişey yapmaya niyetim var aldığım fiyattıda yazdım işine gelen alır gelmeyen almaz.
|
||
![]() |
||
|
İkinci sayfaya düşmüşüz günceliii :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |