![]() |
|
orjinal wv polo klimalı satılık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2013 Saat 01:50 |
![]() ![]() aracı satma sebebim model yükseltmk daha önce 206 kullanıcısıydım borcumdan dolayı satmak zorunda kaldım şuan kendimi toparladm yine 206 alıcam o yüzden satılıktır sağ kapı ve çamurlukta boya var sürtmeden dolayı değişen yok lpg var işli 1.6 motor 215binde motor güzl araç diri yakıt çok düşük fiyat 10500 ulaşmak isteyen 0538-657-69-70 numaradan ulaşablr cvp veremessem numaraya msj atın müsait olduğum zaman ararm Düzenleyen MehmetYnk - 19 Nisan 2013 Saat 01:58 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
hayırlı satışlar dizel olsaydı ben düşünürdüm
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arac kaç model düzmü otomatikmi?
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDİ 110HP PREMİUM
|
|
![]() |
|
sağolun arkadaşlar
|
|
![]() |
|
96 model düz vites
|
|
![]() |
|
bu yıllar arasında üretilen poloların tek kapılarında dizel seçeneği yok ama bu bnm 7. aracım kullandığım araçlar arasından en az yakanı bu 1.6 olmasına rağmen çok çok iyi yakıt konusunda
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |