![]() |
|
Elektronikçiler?(SESE DUYARLI AYAK AYDINLATMASI) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2013 Saat 23:03 |
|
Elektronikten anlayanlardan yardım istiyorum... Yaptığım devrenin videosu: devre şeması proteusta: ![]() Birkaç resim: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen ahmetismet - 12 Nisan 2013 Saat 23:21 |
||
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ben yaptım arkadaşın dediği gibi ses iptal oluyor.
Basit bir 3 ayak transistör ile yapabilirisniz siz de. bunlar beim denemelerim |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Jeoloji mühendisiyim bundan daha temiz şema ve levha çıkarıyorum arkadaş baya uğraşmış ama bir transistör gitse bütün devre pert. Keşke düzgünce bir şema yapıp dizseydi elemanları |
||
![]() |
||
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Alicilik ses iptal oluyor demişsin sende peki araca bağlayıp üstesinden gelebildin mi?
|
||
neverThere
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
|
Kutu olarak spliter kutusu kullandığım ve sıkıştırdığım için öyle oldu devre...
|
||
neverThere
||
![]() |
||
|
yok hocam sesli videoda teybin normal çıkışlarından birine hoparlör bağladım RCA çıkışın birini de ledlere verdim transistör ile. O yüzden ses geldi. Aux veya mosfet çıkış farketmeksizin transistör bağlayınca ses gidiyor daha doğrusu emiliyor.
206+ da ses çkışlarını kullanmıyordum sadece rca çıkışlarını kullanıyorum. Gündüz ledi ni yapsaydı ve birde ayak aydınlatma planım gerçekleşseydi bende yapavcaktım bunu sizinki gibi stereo olacaktı. Ama auris gelince hepsi bitti. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
|
Anladım. Yarın uğraşıcam biraz çözersem paylaşırım artık. Auris iyi olmuş bu arada...
|
||
neverThere
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim. Bir kaç kişiye danıştım ayakları ters bağlamışsındır dedi ama denedim olmuyor. Başka bir eksiğimiz var muhakkak ama bakalım ne . Kolay gelsin. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |