![]() |
|
307 Fan Pervanesi Onarımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2013 Saat 20:23 |
Proje Adı : || 307 Fan Pervanesi Onarımı
Proje Yapımcısı : || Fexzi Yapılan Araç Marka / model / yıl : || Peugeot 307 2004 Projenin Konumu: || Mekanik,Soğutma sistemi Kullanılan Malzemeler: || Gerekli alet edevat,müşür için voltmetre Arızanın farkına varılması : Bir çok araçta olduğu gibi motor ısısı üst seviyeler gelince High Engine Temprature ibaresi ekrana gelir , aracımda özellikle ayaklardan yoğun bir ısı gelmesi ve hararet gösteresinin 120 derece seyretmesi ile farkına vardım,hemen stop ettirip önüne geçtiğimde uğuldu var fakat fan sesi yoktu,müşür devrede fakat çalışmıyordu,sigorta vb yerlerin kontrolünden sonra ön tamponu gövdeden yarım ayırarak pervanenin yerinde olmadığını gördüm ve onarıma başladım,aşama aşama resimler mevcut. Her ne kadar teknik destek alınsa da (tornacı abimiz hariç) sizlerle paylaşmak istedim. ilk resimde tampon içinde pervane yerinde değil,tamğonu sökerek işe başladık,pervanenin bağlı olduğu modülün soketlerini alarak baktık ki fanı tutan ufak vida içinde kırılmış ve pervane fırlamış,vidayı tornacıda ince tığ ile deldikten sonra yeni viy açıp makine vidası denilen siyah uygun boy vida ile pervaneyi monte ettik,aracımı conta yakma derdinden kıl payı kurtarmış oldum :) |
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ucundan dönme tabiri :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |