![]() |
|
206 ve 206+ 5mm Eıbach Prokit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MuRaTTTT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2013 Saat 08:01 |
Aracımı sattım 1000 km anca kullanılmıştır.Üzerinde yazıları bile duruyor.
Peugeotturkey ailesine indirimim olur. ![]() |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
MuRaTTTT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Bu yayların pro kit olduğuna eminmisiniz benim bildiğim kırmızı sportlişne modeli oluyo siyahlar pro kit oluyo diye biliyorum
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
kutusunun resmi mevcut ilanda ona nazaran yazdım o ibareyi
|
|
![]() |
|
blacke4gle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
Murat kardeş öncelikle hayırlı satışlar. bende yay almayı düşünüyorum da senin 5mm'lik yay takıldığında torsiyonda indirme işlemi yaptırmışmıydın ? :)
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
bu yaylar sportline 5cmlik.. arkadasın dedıgı gıbı sıyahlar 3cm prokıt, kırmızılar 5cm sportlıne.. 2sınınde kutuları aynı
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Mecbur arkası leylek gibi kalıyor yoksa 1 diş yeterli oluyo
![]() |
|
![]() |
|
blacke4gle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
Bende tam eşit hizada olmasını istiyorum ama bu seferde arka göçüyor arabanın bunu eşitlemenin bir yolu yokmu :D 3.5 yay yeterli olmazmı acaba :D
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
5 lik sportline yay + bir diş torsiyon düşüşü eşitliyor aracı.tadından da yenmiyor.tecrübeyle sabit.. bu yayları o kadar aramıştım zamanında .hayırlı satışlar
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
Anlaşıldı loiz kardeş. Bizde böyle yapacağız o zaman :D
|
|
![]() |
|
yaylar satılmıştır.Konu kilitlenebilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |