![]() |
|
Herkes araba anahtar fotografini paylasabilir mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 00:10 |
|
Herkese merhaba, turlu turlu insan gordum, araba anahtarligina ayakkabi cekceki takanlar, olta zili takanlar, sise acacagi takanlar, tirnak makasi takanlar, kutu kola acma halkalarini takanlar bile gordum ne alakaysa :D Kuflenmis kapkara olmus halde anahtarlar dahi gordum. Ben bu konuda titizim. Araba anahtarlarimi temiz tutarim. Sizlerin araba anahtarlari ne durumda? Anahtarliklariniz nasil? Fotograflarla paylasirsaniz guzel bir konu olur diye dusundum. Ben eve gidince fotografini atacagim. Tesekkurler,
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bir de upuzun ip seklinde anahtarlik kullananlar gordum ya. Araba anahtarlarini boyunlarina asiyorlar falan. O kontaga takinca dolanmiyor mu biyerlere. Ya da cikartiyorlar mi arabaya binince anlamadim. Boyuna asmadiklari zamanlarda cebe koyup o ipi de cepten disari sarkitmak ta ayri bir moda sanirim
![]() |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
206 nın anahtarlığını sustalıya çevirdim. ZAten kocaman bir de anahtarlık hoş olmuyor sade kullanıyordum.
![]() Aurisin de anahtarlığı sadece kumanda demir bir kısmı yok. Toyotanın şu kemer gibi olan anahtarlığından var. Bir ara sökecem zaten kumanda kocaman bir de o cebi kabartıyor ![]() ![]() Düzenleyen Alicilik - 10 Nisan 2013 Saat 00:38 |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
407 anahtarlık sade kullanım:)
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
![]() işyerinde hazırlıksız yakalanınca konuya sıradan bi resim oldu :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sustalı anahtarlık ve bu temsili resmi attığım anahtarlıktan yaptırdım
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
![]() |
||
mstf shn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2013 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
|
arkadaslar resim nasıl eklenıyorben ekleyemedim
|
||
Peugeot 307 & 2006 & Comfort & HDI 1.6 110 Hp & 215 / 40 / R18
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
|
Bu da benim ki. Keşke orjinal anahtarla alarmı daha modern bir kapta birleştirebilsem.
Düzenleyen hLL 206 - 11 Nisan 2013 Saat 05:54 |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Aracın anahtarı ile uyumlu çalışan alarmlar var. Onlarla değiştirin alarmı. Anahtarı da sustalı yaptınız mı tadından yenmez. |
||
![]() |
||
|
Ama apattığım kapıların sonradan tekrar açılmasına başka çözüm bulamadığımızdan ben aracın orjinal merkezi kilit kumandasını iptal ettirdim. Sadece alarmdan kapatıp açabiliyorum. |
||
![]() |
||
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
|
arkadaşalar arabamın 1 anahtarı var...yedek anahtarı yok..hep acaba bu anahtar kaybolursa ne yaparım diye korkuyorum...yedeğini yaptırmak kaça mal olur acaba...ve yapılıyor mu yedek anahtar..
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Kumandasızı 70-100 tl arası, kumandalısı 200-250 tl arası |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Bu gün ulaştı :)
![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |