![]() |
|
206 motor üstü plastik kapak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2013 Saat 22:19 |
arkadaşlar 206 larda bazı motor resimlerinde hava filtresi üzerinde plastik bi kapak oluyo bazı motor resimlerindede görüyorum yok hatta çoğunda yok benimde dahil ama ayak yerleri var sanırım orjinalinde varmı yoksa bazı modelleremi koyuyolar bu aksesuarı
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yüksek donanımlı araçlarda oluyor hocam. Benim 2011 206+ comfortta da yoktu 2011 envy donanımda da . Orjinali 300küsür tl. Ben Parçacıdan 50tl ye aldım. Üzerinde yazı fln yok ama tam oturuyor. Hiç olmazsa toz kirden koruyor hem motoru hem kaput keçesini. Şahin Peugeot da var oradan sipariş verebilrisiniz. |
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
![]() ![]() ![]() ![]() |
aslında orda görüntü toz dan başka hiç bi işe yaramayan bi kapak 300 küsür tl o parça için çok büyük bi para benim arabadada yerleri var kendi yok
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Hocam asıl görevi motor sıcaklığını kaputa yansıtmamak ve bir nebze motor sesini yalıtmak. Plastik dert değil plastiğin altındaki yanmaz köpük madde önemli. o ne kadar kalieli olursa görevini o kadar iyi yapar. Gerçekten gerek var ve uygulanması gerekirse 300tl kaçılacak bir rakam değil. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
![]() ![]() ![]() ![]() |
peki sen bu parçayı taktıktan sonra motor sesinde bi farklılık hissetinmi varmı gözle görülür bi artısı benim araba beyaz dediğin gibi kaputta azda lsa iç tarafında bi sararma var dediğin gibi bu işe yarar haklısın motor sesini de azaltırsa almakta fayda var
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |