![]() |
|
Çamur mu yağıyor anlamadım :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2013 Saat 21:17 |
|
....
Düzenleyen hLL 206 - 11 Nisan 2013 Saat 06:06 |
||
![]() |
||
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aynn benimde öyle oldu arabayı alalı 2 hafta olmadı daha yıkanmış göremedim arabayı hep çmur aldıgım günde öyleydi :D
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
En iyisi bu aralar çok araba yıkamamak |
||
![]() |
||
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
|
aynen öyle arkadaşım benim bembeyaz 206 oldu çamur kahverengi bende dün yıkamıştım
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Nisan bitene kadar yıkamayın araçları :)
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
çamur yağdı bayabı arabayı havaya aldanıp cilalamıştım bı guzel bıde ama olsun allahtandır :)
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Ankara'da da durum aynı fakat tembellikten yıkatmaya götüremedim o nedenle kirliydi daha da kirlendi sadece
![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
evet ankarada kötü durumda hatta benimki dahada kötü durumdaydı. yağmurlar bitene kadar böyle diyorlar inşallah olmaz ya bildiğiniz çamur yağmış arabaların üstüne
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
bende son iki haftadır akşam yıkıyorum sabah çamur gibi oluyo, artık yıkamam daha havalar düzelene dek.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Dün sabah evden bi indim gri arabam olmuş sana kahverengi
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
ilyas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2013 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
|
son bir haftadır genel bir durum bu. Ya araçları yıkamıyyacağız yada kapalı otoparkta tutacağız benim gibi
![]() |
||
206 X-LİNE 1.4 75 HP 2003 |
||
![]() |
||
transform609 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı transform609
|
Beyler Afrikadan toz taşınımı var,yağmurla birleşince böyle oluyor.Hasılı;resmen çamur yağıyor
![]() |
||
2010 -> 206 1.4 X-Design 2005
2012 -> 307 SW Comfort 1.6 HDI 110 BG 2006 ![]() |
||
![]() |
||
silivriserdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
|
Çamur yağdı gerçekten arabanın üstü kahverenği Nisan ayında fazla yıkamasak iyi olucak.
|
||
peugeot 306 xr platinum 2001 model 1.6 benzin & lpg 06 plaka füme renkli
|
||
![]() |
||
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
|
Siyah arabalar daha kötü bu durumda yıkamadan cıktıktan sonra 10 kmh hızla gıdsek bıle bir yere vardığımızda ustunde az bişey toz olsa ben burdayım diyo mübarek :D aynı olaya bende de akşam yıkatıp otoparka bıraktım işten geldiğimde araba sankı dakar rallisine girmiş :D
|
||
![]() |
||
|
Yada yagmur yagınca dısarda kalsın yagmurda yıkansın
![]() |
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Benim yöntem
![]() ![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Aynen Fena moralim bozulmuştu görünce bulutları kahverengi görüncede yıkamadım zaten araç akşama kadar kakao kaplamalı gibi oldu :D
![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
Yağmurlar sağolsun kirlettiği gibi temizlediler arabayı
![]() |
||
![]() |
||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
metoroloji uzmanları gök yüzünde toz tasınımı olacagını yagmurla birlestiginde çamur şeklinde olacagını söylüyolar
|
||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |