![]() |
|
hava filtresini kendimiz değiştirebilirmiyiz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sana kaca patladi ![]() |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
72 euro simdiye kadar yedigim en buyuk kaziklardan ilk 3e girdi
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ben de internetten buldum bu fiyati. Ingiltere'den bir yetkili servisten geliyor. |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
ne marka cikacak icinden merak ettim simdi
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gelince yazarim. Bu arada sizin oralarda cikmaci, hurdaci felan yok mu? Bana bir kaput ayarlasan ![]() |
|
![]() |
|
100- 150 ero arasi boyasiz lille de sana yakin |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
hocam motor 1.6 hdi ama aracın 206 gördüğüm kadarıyla. 307 ve partnerlerde filtrenin olduğu yer daha derinlerde. oraya ulaşana kadar bayağı bir sökme işlemi gerekiyor. ayrıca dikkatimi çekti o hava filtresini çok geç değişmişsiniz. o şekilde araç sizi üzer.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |