![]() |
|
307 Beyaz Ampul Seçimi Önerisi (H7-H1-Park) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tutuman_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tutuman_307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2013 Saat 19:05 |
merhaba arkadaşlar aracıma xenon far kiti almayı düşünüyordum ancak kaliteli kitler oldukca pahalı oldugu için beyaz ampul almaya karar verdimkısalar (h7) uzunlar (h1) ve park ampulü olarak t10 ampul alıcam belirlediğim ampuller söyle; kısa farlar: Philips photon xenon tip 5000k beyaz ampul (h7) /////// uzunlar :
![]() ![]() toplamda 3 ayrı farın maliyeti 110 tl tuttu önerisi olan bu maliyeti aşmıycak önerilerinizi bekliyorum |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinal halojene devam et,osramın watt değeri yüksek olanları al kullan derim.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
tutuman_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tutuman_307
![]() ![]() ![]() ![]() |
siparişleri verdim toplamda 110 tl tuttu daha önce deneyen kullanan bu modeller hakkında bilgisi olan?? Birde sis farlarıyla ilgili bir sorum olacak ön farlarda sis farları olmasına rağmen sadece arka farları yakabiliyorum ön sis ler yanmıyor aracımda kablo ve ampulleri kontrol ettirdim sağlam ve kablo bağlantıları yapılmış koldan göstergeden yanıyor olarak gözüküyor ön sis farları ancak yanmıyor arka sisler yanıyor kolu tekrar cevirdigimde ön sis farı simgesi göstergede yanıyor sis farlarının sigortası Atsa arkadaki sis farım yanmaz degilmi on sislerin sigortası ayrımıdır bu konuda bilgisi olan sorun ne olabilir ?
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ampüller patlak olabilir,farlar değişmiş sissiz olanla değişmiş olabilir başka bir ihtimalde sigorta patlak desem göstergede yanmaz.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tutuman_307
![]() ![]() ![]() ![]() |
patlak degil uzun farlarla degiştim farları yanıyor 2 side sorun ne olabilir önceki sinyal ve silecek kollarında düğme yokmuş aracın sonradan silecek ve sinyal kolları değişmis son cıkan kollar takılmış aracın eski sahibi soylemişti pp2000 ile aktif mi etmek gerek bilgisayara bağlayıp yoksa sigortasımı atmıştır ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |