|
Ön Takım (Alınık) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
selammedikal3434
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı selammedikal3434
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2013 Saat 12:26 |
106 quiksilver aracım ıcın uygun fiyatlı ;
Sol Ön Salıncak Sağ ve Sol Amortisör arıyorum |
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkdasım sitemizin sponsoru var. oraya baktınızmı? ben baktım istediğin parçalar mevcut gibi.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
selammedikal3434
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı selammedikal3434
|
Sponsor ve parçacılardan fiyat aldım burda arkadaslarda varsa diye sormak istedim
|
|
serkan719
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
uygun buluruzda. kargolayınca aynı fiyata gelir :D
|
|
selammedikal3434
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı selammedikal3434
|
sen bi fiyat ver istersen:)
|
|
serkan719
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
yarın söyleyim.
|
|
selammedikal3434
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı selammedikal3434
|
bakabildinmi kardesim
|
|
serkan719
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
unuttum kardeşim. kusura bakma. yarın dükkandayım zaten.
bakar yazarım sana. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |