![]() |
|
erzurum yada trabzon üyelerimizden yardım ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2013 Saat 04:51 |
|
öncelikler iyi haftalar dilerim...
erzurum yada trabzondan 206 torsiyon indirmek için usta arıyorum, erzurum yada trabzondaki üyelerimizden yardım istiyorum, şimdiden teşekkürler.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hocam trabzonda benim cok samimi cok sevdiğim bi abim var alper diye büyük sanayi sitesinde istersen onunla görüşüp yardımcı olurlar yoksa trabzonda usta işi biraz sakat
![]() |
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
Trabzon icin Alper iyi secim. Her turlu yardimci oluruz.
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
|
hocam alper abi ile görüştüm basımın üstünde yerin var dedi bana ulaş o halledecek onlar da yapıyor bu işi 0553 475 1989
|
||
![]() |
||
bilici04 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
|
alper dediğin best servisin sahibi değil mi eğer oysa işini iyi yapar yalan değil ama maddi olarak önceden konuş bence
|
||
![]() |
||
|
Hocam fiyat konusunda elinden gelenin fazlasını yapar benim cok eskı bi arkdasım
|
||
![]() |
||
bilici04 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
|
yok alper abi hem işinin ehlidir hemde tam esnaftır. benim fiyatta konusun dememin sebebi yol gelecek hesabını bilerek gelsin
|
||
![]() |
||
|
Erzurum yada trabzon demiş arkdas onu hesaba katmıstır ki suda var torsiyon bu herkes farklı fiyat cıkarır ama önemli olan işinin tam yapılması bende alpere güvendiğim için önerdim oda sagolsun hemen gönder elimden gelenin fazlasını yparım dedi sagolsun
|
||
![]() |
||
|
alper abiyle benim 206'nın torsiyon olayınıda konuşmuşluğum var, işini temiz ve piyasadan makula yaptığını biliyorum gerçi ben maddi sebeplerden yaptıramadım geçici çözüm uyguladık.
|
||
![]() |
||
|
Alper iyidir hoşdur işinide temiz yapar ve bir o kadarda ilgilenir işim bitti git olmaz her zaman yaptıgı işinin arkasında olur
|
||
![]() |
||
|
Hocam senin sorun tam olarak ney torsiyon inecek ama bozukmu nedir sorun?
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
sboz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
|
Trabzonda isen GT Custom Garage var.Orayı tavsiye ederim.Şükrü ve ismail usta var.Serviste uzun yıllar çalışmış işinin ehli 2 ustadır.Fiyat konusunda da için rahat olsun.Ben bugün arka torsiyonu indirdim.Fotoları atıyorum birazdan.Fikir açısından bakabilirsin.
Best garage şükrü ustanın amcasının oğlunun dükkanıdır.O da iyi ustadır.
|
||
![]() |
||
swing67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2013 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
|
konunun üzerinden epey zaman geçmiş. Bende Trabzon' dan yazıyorum. Torsıyon indirme işine girmek istiyorum ancak sorun var. Torsıyon mili kaynamış.işin ehli bir yer olduğunu söylediğiniz GT Custom Garage bulsam çözüm elde edebilirmiyim...
|
||
![]() |
||
swing67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2013 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
|
konunun üzerinden epey zaman geçmiş. Bende Trabzon' dan yazıyorum. Torsıyon indirme işine girmek istiyorum ancak sorun var. Torsıyon mili kaynamış.işin ehli bir yer olduğunu söylediğiniz GT Custom Garage bulsam çözüm elde edebilirmiyim...
|
||
![]() |
||
sboz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
|
Kesinlikle sorunu çözersiniz.Kaynayan torsiyon tornacının yardımıyla çözülebilecek bir iştir.Kendi tornacıları var zaten.Öyle yada böyle sorunu çözebileceklerinden emin olabilirsiniz.Çünkü daha önceden torsiyonu kaynamış bayağı aracı düzelttiklerini gördüm.
|
||
![]() |
||
|
teşekkür ettim, salı günü mesaimi ayarlayıp ilk işim oraya gitmek olacak.ihş dediğiniz gibi hallolur.
|
||
![]() |
||
|
SBOZ kardeşimizin dediğim GT Custom Garage gerçekten işin ehli bir yer. günlerdir bir türlü çözülemeyen arka torsiyonu ındırme konusu biz çay içerken yarım saate hallettiler. teşekkür ederim arkadaşlar... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |