![]() |
|
App plaka seçimi,Plakalar Geldi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mart 2013 Saat 23:09 |
|
Plakalar geldi ve taktım, çok farklı bir hava kattı arabaya bu kadar beğeneceğimi tahmin etmiyordum. ![]() Eski hâli ![]() Yeni hâli ![]() Eski hâli ![]() Yeni hâli ![]() Edit: 02.04.2013 Plakalar geldi arkadaşlar, sanırım plakacı bana 1 nisan şakası yapmış plakayı 35 plaka basmışlar.
Düzenleyen Serco05 - 03 Nisan 2013 Saat 14:38 |
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
7numara
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
|
çok yanaşık demezseniz 1 de güzel ona göre ;) Ama araalrında en sadece ve sırıtmayan şüphesiz 4 numara.
Cezaya sebebiyet vermesin bu arada app ler :)
|
||
...206 HDI FELINE...
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
4 ile 7 arasında çok fark göremedim ama ben sadeliği severim :) 1 oyladım
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Aslında Polisin en az dikkatini çekecek olanı istiyorum, ceza falan uğraşmamak lazım, 1 numara çok bitişik ama benim plaka üç harf iki rakam, rakamlar da 1 olduğu için o kadar bitişik durmaz sanırım.
bu arada plaka 34 HZF 11
Düzenleyen Serco05 - 31 Mart 2013 Saat 23:33 |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Abi ben de 3 numara vardı 206 ya çok yakışıyor hem fransız karakter hem de dolgun.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Ali bence de güzel ama plakada sıfır olmayınca pek bi anlamı kalmıyor. Bir de polis amcaların çok dikkatini çeker bu :)
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
tabıkıde 3 numara
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
savasozturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2013 Konum: zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı savasozturk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kesinlikle 3 numara
|
||
![]() |
||
|
3 numara beni çok korkutuyor, polislerle uğraştırmasın?
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Abi sana gore yakisan neyse onu yaptir . Icine sinsin. Ben bu halde 3 cevirmeyegirdimm. Ilkinde plakaya ceza yazdi. 2.de uyardi bisi yazmadi. 3.de sokturdu ve emniyet kemerinden ceza yazdi. Arabayi babam kullandigi icin ben de bir daha ugrasmadim aurise kare yaptircam :-P
|
||
![]() |
||
|
İçime sinen polislerin içene sinmiyo Ali :), en iyisi ben orjinale yakın bişey yaptırayım 1 numara benim harf ve rakamlarda bu kadar bitişik olmaz sanırım.
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Polisin uğraştırmıcağı tek plaka o resımdekı yabancı plaka var ya bıtanesı o birde belkı 4 numarayı anlamaz yenı boyanmış gibisinden . Ama zaten diğerleri hepsi uğraştırcak polisle :) 4 Numarada pek app havasıda yok gibi zaten orjinal plakayı kalınlaştır daha ıyı olur hem muhurlu olur ben olsam bu şekılde yapardım ... |
||
||
![]() |
||
|
Abi tercih senin . Bisi olmaz diyemiyorum cunku son cezayi inan bana hic akil almayacak yerde yedim. Ankaradaki en ucra ve gereksiz bir caddede cevirmeye girdim herhalde ankara da o cadde yapildiyapilali ilk cevirme olmustur bundan sonra da olmaz. |
||
![]() |
||
|
Orjinal plakanın sacı çok kötü oldu 1-2 kere çok kötü sürttüm resmen sac kavladı onun için değiştirmek istiyorum birazda, bakalım yarın ola hayır ola :)
|
||
![]() |
||
|
Anladım hocam hayırlısı olsun ozaman bukadar endışe edıyosanız vardır bundada bi hayır orjınale yakın karızma ıçınıze sınen bışey yaptırın olsun bıtsın gerısı kısmet :)
|
||
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
abi 3ve 5le ugrasma 4numarayı ver sıkıntıya girme diğerlerinden bağlarlar kesin ve net 4numarayı söle yarın takarız
![]() |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Oy sonuçlarının oylamadan önce görünmesi insanın beğendiğinide değiştiriyor. evet sadelikten yanayım ama 3 çok güzel :)
Düzenleyen Aziz - 01 Nisan 2013 Saat 12:37 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Aynen 1 numara orjinali baş arıtmayacak cinsten.. Ama 3 numara çok kafa karıştırıyor :)
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Niyeyse ben 9 dedim
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |