|
Star City Avm Karting Buluşması Resimler |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2013 Saat 20:53 |
Yine çok keyifli bir buluşma geçirdik,katılan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, ayaklarınıza sağlık.
İşte resimler, iyi seyirler:)) |
|
kAramsAR
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok güzel bir gündü Fotolar çok güzel çıkmış İnşallah başka bir organizasyonda bulaşmak dileğiyle :)
|
|
hüsamettin
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: ist.güneşli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hüsamettin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
harika bir gündü bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim inşallah devamı gelir arkadaşlar
|
|
206+ 1.4 HDI 2011 MODEL
|
|
hüsamettin
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: ist.güneşli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hüsamettin
|
kardeşim bende iş var desene güzeldi be vallahi ilk ama son olmasın gene yapalım yakın draklara da katılırız
|
|
206+ 1.4 HDI 2011 MODEL
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynen kardeşim sende iş var, yaparız kardeşim arayı açmadan :))
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok güzel bir buluşma olmuş yapımda ve yayımda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
|
|
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
çok güzel bir buluşma darısı Ankara ekibine .birde şu yazıları nasıl edineceğiz (peugeot fun club yazıp arma olanlar)
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
audiocu
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok güzel bir buluşma oldu, herkeze teşekkürler, go kart arabalarının sayısı biraz daha fazla olsa mükemmel olucaktı. ama bidahakine kısmet.
Serkan abi bir sonraki organizasyonda çok farklı bir konsept düşünüyorum :D |
|
|
|
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ne düşünüyosun Altan merak ettim :))
|
|
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gökhan'la bi konuşayım elinde varsa birdahaki Ankara buluşmasına göndermeye çalışırız, bende 1-2 tane kaldı |
|
tolike
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ist.K.ÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güzel geçti ama ben fazla katılamadım herkese teşekkürler arkadaşlar
|
|
audiocu
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
paint ball süper olur abi , ama aclesi yok biraz zaman geçebilir. |
|
|
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Vaay yakiyoruz yine hanyyy
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Gelen gelmeyen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz güzel ve bir o kadar da keyifli buluşmaydı
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kusura bakmayın düğün mekanı görüşmelerini erken bitirip gelemedim. Bebek sahil trafiğindende 1 saate çıkamadım. Bundan sonraki organizasyonlarda bi aksilik olmadan katılıcam inşallah.
|
|
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bir sonraki organizasyon belli oldu o zaman.
|
|
kAramsAR
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
paintball harika olurdu altan dediğingibi kısmetse bidaki sefere olur inş AMa bu sefer Güvenlikçileri de kafaya alalım tam bi sıkıntıydı :)
|
|
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynen Adem, güvenliklere sinir oldum 5-6 kere geldiler başımıza bide araçlar sizinmi diye soruyor, sanki başkalarının arabalarıyla resim çektirecez :)
|
|
istanbullu_3886
2. Vites 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
|
valla acatip kıskandım resimleri görünce
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bidaha ki buluşmaya gelmezsen ben gelip alacam abi seni :))
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |