![]() |
|
Sinema - Film |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
berkanmiriz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: Beyoğlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkanmiriz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2013 Saat 00:23 |
Forumda sinema hobisi olan varmı bilmiyorum ama ben en beğendiğim filmleri paylaşmak istedim olurda izlemek isteyenler çıkar diye. Sizde katkıda bulunursanız sevinirim. Bir de şunu ekleyeyim dedim önerdiğim filmler gerçekten en iyi filmler arasındadır.
*Dövüş kulübü, Şiddetle izlemenizi tavsiye ettiğim film *Prestij , 2 ilizyonistin aralarında geçen olayları anlatıyor *Ong Bak 2 ve 3 , Eski çağ filmlerinden 1.filmle neredeyse alakasız *Apokalipto , Amerika keşfedilmeden önce bir eski çağ filmi *1408 numaralı oda , hayaletsiz cinayetsiz dehşetsi korku filmi *Akıl defteri , Hayatı notlara bağlı ve yaşadıklarını hatırlayamayan bir adamın öyküsü *Limit yok , kısa ve net bir hap sizi daha akıllı ve daha zengin yapabilseydi *Başlangıç , bilinçaltının derinliklerinde geçen bir film Şimdilik bu kadar, izlediğim onlarca film var ama zamanla hepsini yazacağım. |
|
206 1.4 HDİ DESİRE- 34 VR 4315
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1408 numaralı odayı ben izlemişdim güzeldi gerçekden ama diğerlerini izlemedim.(izleriz artık
![]() |
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Baş Belası (Ali G)
Uçakta Şenlik var Amerikan Pastası 1-2-3-4 Özel İlgi alanlarım. |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
![]() ![]() ![]() ![]() |
Punisher Hitman Eagle Eye Surrogates Van Helsing Sherlok Holmes Real Stell Wanted Max Payne Shooter Jumper I am Four Number Tron Legacy Abraham Lincoln Skyline Exit Wounds Stolen The Adjustment Breau Safe House sonu gelmez heralde daha çoook var :D
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
kill bill
kabadayı inseption işkence odası |
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
haa bide "hunger games" kitabınıda okudum şahsn filmi güzel uyarlamışlar
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bende film arşiv hastalığı var pek izlemeye fırsat bulamıyorum ama
arşiv yapmak hastalık oldu, pc yıllardır doğru düzgün kapanmıyor, bi
ara kuzenle ortak 300 DVD'lik divx arşivi yapmıştık (6-7 yıl önce)
Şimdide 3D, 1080P ve 720P film arşiviyle uğraşıyorum, yaklaşık 1.5 TB 3D
ve 1 TB 1080P,720P arşivim var.Eskisi kdar olmasada yine uğraşıyorum.
Bugüne kadar yaptığım dizi ve film arşivlerini saklasaydım. 15-20 TB
geçerdim sanırım.
3D film bulmak konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım, filmleri bulmak Türkçe ses eklemek gerçekten çok zor. |
|
![]() |
|
eroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2012 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
I'm legend,truva,gladyatör,dedemin insanları,karpuz kabuğundan gemiler yapmak,
dizi olarak game of the thrones, spartacus, revolution,arrow,the walking dead,sakarya fırat,kurtlar vadisi vs... |
|
PEUGEOT 206+ 2010 1.4 BENZİN 75 HP
|
|
![]() |
|
berkanmiriz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: Beyoğlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkanmiriz
Maşallah maşallah epey film izleyen varmış forumda :) İzlemeyi unuttuğum bir sürü film çıktı ortaya yukardan aşağı doğru hepsini izlerim artık :)
|
|
206 1.4 HDİ DESİRE- 34 VR 4315
|
|
![]() |
|
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
1-) Esaretin Bedeli
2-) Son Kale 3-) Can Dostum 4-) Uçurtma Avcısı |
|
![]() |
|
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
2 gün önce "Pi'nin Yaşamı" na gittim... 3D bir film... M. Night Shyamalan la atağa kalkan (6. His, Lady in The Water, İşaretler, Unbreakable, Son hava Bükücü,...) Hintli lerin çevirdiği enteresan bir filmdi...
Slumdog Millionaire i de tavsiye ederim... Çoğunu da yazmışsınız zaten... Özellikle Esaretin Bedeli ni izlemeyenler izlemeli... :)
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
|
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
Allaha şükür esaretin bedelini biri yazmış yoksa fıttırcaktım :D Dünyanın en iyi filmlerinin başında yer alıyo Esaretin Bedeli. Ek olarak önerim Stanley Kubrick filmleri
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
yazdığın filmler gerçekten çok sağlam filmler hepsini izledim ve dediğin gibi en iyilerden ![]() yazacak çok filmler var, ama nispeten yenilerden, CLOUD ATLAS izlemeden ölmeyin ![]() |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Çok sağlam bir film severim.
yazılan tüm filmleride izledim. arşiv konusunda bende takıntılıyım. burda yazılmamış bir film sizlere iletiyim değişik bir katil hikayesi Perfume the Story of a murderer - Koku diye geçer filmin adı. Şu sıralar izlemenizi önereceğim Uçuş Pi'nin yaşamı Kesinlike her insan izlenmeli diyeceğim Akıl oyunları Benim bakış açım oyuncu neyse filmde odur. Denzel Washinton Jhon Travolta Anthony Hopkins johnny depp George Clooney Nicolas Cage |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
sayılan tüm filmler gerçekten çok meşhur ve güzel. Aziz, koku filmini bende izledim. gerçekten dediğin gibi sağlam bir film :)
- Jason Statham - Vin Diesel - Nicholas Cage - Gerard Butler - Jennifer Aniston - Robert Downey Jr. - Dolph Lundgren - Steven Seagal - Steve Austin Bu oyuncuların oynamış olduğu tüm filmler şahane bence.. |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Mesajlar: 11677 |
Pearl Harbor
13. Lejyon The Island bu 3 film değişmez favorilerim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |