![]() |
|
elektrik elektronik uzmanı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
taylan2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2013 Konum: ürgüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mart 2013 Saat 01:00 |
arkadaşlar içimizde elektrik-elektronik işlerinde uzman birisi/birileri var mı?
|
|
206 xs 2001
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz meseleyi yazin mutlaka uzman cikar buradan
![]() |
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Az çok anlarız bu işlerden siz bir yazın bildiğimiz bir şeyler varsa cevaplarız.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
taylan2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2013 Konum: ürgüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
http://www.youtube.com/watch?v=ZnLGti99OYc&list=FLbk8dD3q6RSEmSHDXn7d7og
bu şekilde yapsam diyorum ama elektrikçi arkadaşıma sordum karışık bi iş dedi yapamam da diyemedi :D nasıl yapılabilir yardımcı olabilecek birilerini arıyorum...
|
|
206 xs 2001
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
follow me home özelliğini tersten yapmışlar hocam:) kapılar açıldığında farları yakıyo araç.. normalde bu ozellık kıtlendıgınde araç farların bellı bır sure yanmasıdır.. yapılmıcak bısı degıl gıbı ama aracın beyındekı cıkısları ve kontak baglatılarını bılmek gerekır dıye dusunuyorum
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bu yapıldı satılıyor hocam follow me home back to me home diye geçiyor. Hazır devresi var.
|
|
![]() |
|
bi araştırayım bulabilcekmiyim bakalım
|
|
206 xs 2001
|
|
![]() |
|
sahibinden de modül var hem kitleyince hemde açınca yanıyor mantıklı vede ucuz taktırmayı düşünüyorum
|
|
206 xs 2001
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |