![]() |
|
Focus Alsam ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mart 2013 Saat 13:18 |
Arkadaşlar Sürekli konu açıyorum ama Uyarabilirsiniz?
Şu araca ne dersiniz, ve olumlu olursa ankarada bana uygun fiyata yada dost işi aracı kontrol ettireceğim bir yer tavsiye edebilirmisiniz? yarın öğlen ankarada olabilirim gibi? Bunu takas yapacağım.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla o araba ne zamandır ilanda görüyorum. Bende baktım bunlara çok aşırı yakıyo diyolar. Alan arkadaşlarım oldu cazip geliyo uzaktan ama içine girince öyle değil. Piyasada pek gitmiyo ve sıkışan birinden rahatlıkla uygun fiyata alırsın. Bide hatırladığım kadarıyla bu arabanın rengi değişmişti.
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
İlan Tarihi
12 Ağustos 2012
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende bi ara niyetlenmiştim ama bilmiyorum sade değişikliklerle çok güzel oluyor ama bilmiyorum tabi ki.. araba özeline gelince de rengi değişmiş tamponlar jantlar orjinal değil bence çok cazip değil
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
motor sıfır yapılmış ama nasıl yapıldı acaba tek sıkıntısı o bence
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Çok zorlu arabalara bakıyorsun,bırak elindekinle yetin şartları zorlayıp pişman olma.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
focus yerine 307 xsi derim .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
ilan uzun zaman duruyorsa demekki anlayan birileri geliyor. inceliyor, almadan gidiyor. bence başka araçlara bakın.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
salih çok doğru demş uzak dur krdş uygun olsun gzl olsun derken başına iş alırsın
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Tamam arkadaşlar, zaten Araç sahibiyle anlaştık ama"taa ankaraya kadar geleceğim sanayiye gidince canımızı sıkacak kadar büyük sorunlar çıkmaz değil mi? nedir ufak tefek masrafı detay verirmisiniz" dedim msj okumuş ama cevap vermedi sağolsun. bende zaten peugeot istiyorum GTI lerde övüle övüle bitmiyor :) nakitim gelirse aramızdan bir arkadaşın GTI ını alıcam inşallah. gelmez ise takasa gireceğim bir GTI arıyorum.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |