![]() |
|
İntihar Sebebi...Modifiyede Son Nokta :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mart 2013 Saat 16:50 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bir-bak-oyle-gec-modifiyeli-yeni-vizeli-116294812/detay
Ayakta alkışlarsınız ![]() Not : Ben bi intihar edip geliyorum
![]() |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
106 dan sogudum
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
adamın aracının linkini koyarak popularitesini arttırıyorsun ama. şimdi sayaca bakacak iyice havaya girecek. kendi yarattığı şaheseriyle gurur duyacak. ben de görev icabı ıspartadayım. aslen karadenizliyim. burada öyle apaçiler dolu kardeşim.
|
|
![]() |
|
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Beyin bedava ne diyeyim
![]() |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
ufff harbiden yıkıl geç yani.. ihtiyaçtan keyfe keder satılık olacak araba bu kadar olur zaten..yuh yuh tekrardan yuh :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Ben intiharı bile düşündüm
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
İlanın başlığına '''İnsanlara,ellerindeki 106'ların değerini bildirmek ve daha da sevmelerini sağlamak amaçlı modifiye edilmiştir. Bu kasıtlı bir modifiyedir! Lütfen dikkate alınmasın'''' yazısını koysalardı keşke
![]() |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
fransızlar görse direk elinden alırlar bu arabayı.
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Üstüne bir de dava açarlar sanırım
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bunun gibi arabaları bu hale getirip rezil eden çok.
buda benim eski aracım buda quiksilver oda quiksilver ![]() ![]() Düzenleyen GökhaN - 15 Mart 2013 Saat 18:12 |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
106 sevgimi tam öldürecektimki gökhan abinin aracını gördüm mutlu oldum :))
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Bu Quick'se öbürü ne ?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Katılıyorum
![]() |
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Dalga geçmiş bence
![]() |
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
Düzenleyen EnSoNiQ - 15 Mart 2013 Saat 18:57 |
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
taylan2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2013 Konum: ürgüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
hangi mantıkla o fileyi takmış hala anlamış değilim ben motosiklette o fileyi şehirler arası yolculuk yaparken valizimi sabit tutsun diye kullanıyorum ama arkadaş ne koyuyor anlam veremedim
|
|
206 xs 2001
|
|
![]() |
|
MuRaTTTT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
15,500 tan verdi ilan ozaman bende araba bakıyodum bide vitrine koymuştu.
Bunun gibi bişeyden anlamayan adamlar yüzüne modifiyenin 106 nın adı çıktı apaçi arabası diye yazık günah araba can çekişiyor.
|
|
![]() |
|
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
böyle adamların eline düşüyor yazık sonra arabanın adı çıkıyor olmuyor diğerlerinin günahı ne
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Adamlar başka dünyaların 'madifiye'lerini yapmışlar
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |