![]() |
|
Kol dayama tavsiyeleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mart 2013 Saat 03:26 |
|
Merhabalar arkadaşlar.
308'e kol dayama taktırmak istiyorum marka ve model tavsiyelerinizi (mümkünse fiyatları ile) bekliyorum. Teşekkür ederim...
|
||
![]() |
||
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
armster
|
||
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bende 206tıma armster taktırdım 160 tl civarı alman malı. ama gerçekten çok fonksiyonel ve kaliteli. araca birebir uyuyor.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
bencede armster iyidir.
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
fragman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: ist çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
|
kardeş bostancı köprüsünden gir bostancıya doğru aşağı inerken 100 metre ilerde hemen sağda köprüye çok yakın fazla aşağı inme ben takdırdım çok memnunum 30 dakikada hallediyorlar
|
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
Marka yardımı için teşekkürler.
Kullanan arkadaşlar varsa kol dayamanın dezavantajlarını paylaşabilir mi?
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
kullanıcağın ürüne bağlı olarak el freni çekme mesafeniz azaltabilir. bide arka camlar elektrikliyse ve kumandaları ortadaysa o bölgenin üstünü kapatabilir.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
Araç değişikliğinde kol dayama sökülüp yeni araca takılabiliyor mu? |
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
Araç değişikliğinde kol dayama sökülüp yeni araca takılabiliyor mu? |
||
|
||
![]() |
||
|
her araca uyan universal bi ürünse belki takılabilir ama araca özel üretilen bi kolçak her arabaya takılmaz. ama araç değişikliğinden kastın aynı model başka bi araçmı?
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
Aynı model olur mu olmaz mı bilemiyorum. Şu anda değiştirmeyi düşünmüyorum. Armster marka kol dayama 160 tl olduğundan satacak olduğumda arabada bırakmak istemiyorum. |
||
|
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
Kardesim 30bin kusur tllik arabada 160 tl lik aksesuarin lafimi olur. Onuda albenisine sayarsin satarken.
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
|
olaya hiç bu açıdan bakmamıştım benim aracı 18bine aldım. kolçağıda armsterın bi kampanyasından 150 tl ye aldım. ama satarken sökemek iyi fikirmiş. o zaman xenonları jantları, cam filmini falan
![]() ![]() |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |