|
İzmir Forum Bornova Buluşması[Hadi bakalım:)] |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 8> |
Yazar | ||||
Muratkar
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mart 2013 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Selamlar,
Bende katılmak isterim umarım vakit bulurum...
|
||||
2010 206+ HDI Atom Gri
|
||||
_PunisheR_
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
|
||||
scorpion_enis
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
|
|||
benide tabiki yazın arkadaşlar bir terslik olmazsa gelicem
|
||||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Eklendi. İzmir tayfası bizi geçti tebrikler İzmir...
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Abi aldık başımızı gidiyoruz var gerisini sen düşün :D Arkadaşlar fark ettiyseniz buluşma noktasını işaretledim. Tahmini olarak o alanda bulunmaya çalışalım. Birbirimize pm yolu ile numaralarımızı iletelim. Amacımız kardeşce güzel bir vakit geçirmek. Burada alacağımız kararla forumun içinde takılabilir ve ya farklı bir konumada geçebiliriz. |
||||
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
evet beyler arabam 2 aydır yıkanmıyor söylenenler doğrudur.. arabam hakkında "arabanı tezek götürüyor" "içine çim atsak yeşerir" gibi geyikler döndürebilir. iyi dilekleriniz için de teşekkür ederim.
arabayı yıkamak için karşı komşunun zili çalıp olum yıka şu arabayı demesini bekliyorum :) ayrıca hava kötü hatta bizle testis geçiyor haftaiçi güneşli haftasonu yağmurlu olacak şekilde arada cumartesi yağıp pazar güneş yapıyor o yüzden kendi haline bıraktım arabayı.. toplantıya gelince çok kişi olsa iyi olur ancak gün içinde enisle 2 kişi bile baya araba muhabbeti geyik falan çeviriyoruz. sıkıntı yok.. genelde tuning forumlarında İzmir hep iyi kalabalık organizyonlar yapar(bmwciler hariç, onlar ankara antalyada yoğun olarak yaşarlar :)) ) yer konusuna da gelince hava güzel olursa o gün her türlü kopukluk olur diyorum park sıkıntısı cıkabilir ama İKEA yanı ve arkası biraz daha sakin olabilir riskli ama en mantıklı yer (bi ara peugeotcuları görüyordum orda) şöyle bir sorunum var ben sadece senede 1 gün haftasonu çalışıyorum o gün de %99.7 23 mart olacak o yüzden katılmayacağım gibi ancak vekaleten enis yerime bakabilir.. tek tek alıntı yapıp şişirmedim toplu yazdım idare edin artık.. |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Evet usta duyduk çalışıyormuşsun galiba o da o güne denk geliyor valla bilerek yapışmış bir şey değil rast gele seçtik :D Açıkçası bu buluşmadan sonra gene 1 2 hafta içinde ben tekrar toparlanalım diyorum. Açıkçası yer konusunda, ben foruma girmeden önce, Baumax'ın önünde buluşalım diye düşünüyordum, orası boş oluyor. Birbirimizi bulup öyle foruma geçeriz diye düşünüyordum ama, gelecek fikir ve önerilere göre yönlenelim bu konuda derim ben. |
||||
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
bunun kasti olduğunu anlamıştım zaten :)) ben size belki daha sonra katılabilirim..
oda mantıklı baumax ın orada landirenzo LPG ci var tam köşede onun önünde de olur bence önü geniş baya iyi olur bence
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Karar yine sizlerin benimki sadece bir öneri
|
||||
_PunisheR_
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
|||
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Hee ondan bilerek dedin dimi @impact o gün çalışacak o gün buluşalım diye :D
|
||||
impact
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
heyt be..
|
||||
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
|||
|
||||
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
|||
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Arabayı alayım da nasıl alacam onu bilemiyorum kardeşim :D
|
||||
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
|||
allahın izniyle olur sıkıntı yok önümüzdeki maçlara bakcaz hep futbolcular mı söyleyecek
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Aynen kardeşim :D
|
||||
impact
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
güncel..
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Arkadaşlar buluşma yeri detaylarını düzenledim. Tekrar bir incelerseniz iyi olur.
Bu arada, pm yolu ile telefon numaralarınızı belirtirseniz, Semih abi saolsun bugün bi öneride bulundu, buluşma gününe yakın sizlere sms ile bilgi de geçelim diyoruz.
|
||||
Mesut48
3. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Yer saat gün herşey bana uyuyor.Mükemmel.
Ama ofiste çalışan 2 kişiyiz.Diğer arkadaşım izine çıkarsa Pazar günü çalışmak zorundayım. Kesin değil olarak benide eklerseniz sevinirim. Sizinle tanışmak heyecan verir. Kısmetse görüşmek üzere...
|
||||
__B0DRUMLU__
|
||||
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 8> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |