|
İzmir Forum Bornova Buluşması[Hadi bakalım:)] |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 8> |
Yazar | ||
_PunisheR_
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Eyvallah Serco kardeş ben ekleyecektim anca fırsat oldu iyi kıyak geçmişsin bize :D
|
||
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sitede yöneticilerden yorum yok destek yok .
Düzenleyen outlaw - 12 Mart 2013 Saat 12:31 |
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Diğeri konuda da bu konuda da gereken desteği veriyorum.
|
||
Semih ÇAVDAR
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
|
Sercomuz var bizim Tek başına bir devlet maşallah... Kendisi de moderatör olduğundan ötürü yöneticimizdir... Ayrıca Vekildir... Ancak yöneticiler mesajları görünce desteklerini muhakkak iletirler... Buluşmaya gelelim, eğlencemiz olur, maksat muhabbet olur... |
||
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
||
_PunisheR_
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
|
ordayız allahın izniyle forumda konuşup ediyoruz birbirimizi tanımıyoruz
|
||
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
|
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
|
ne o ikiniz yaptınız diye bizi görmeye gelmiceniz mi
|
||
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
|
şu arabayı da yıka bi su tut bari
|
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Anlaşılan İzmirde hava yağmurlu Emrah :)) Maşaallah aslanlara...
|
||
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sizde 3-5 kişinin hevesini kaçırma için burdasınız sanırım. Herkes sizin gibi olunca 3-5 kişi kalıyor siz neden eklettirmiyorsunuz isminizi listeye. Yönetici mesaj yazmayınca ne oluyor anlamdım. Ayrıca forumda yeterince yetkim var merak etmeyin
|
||
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
|
|
||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
En son yaptığım organizasyonda 4 araçtık ama mükemmel 7 saat geçirdik tadı damağımızda kaldı şimdi tekrarlıyoruz. |
||
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
|
öyle abi herkese uymayabilir gün saat yapcak bişey yok öyle 20-30 kişide olsun beklentisi yok benim beklentim güzel vakit geçirip muhabbet olsun tanışalım bi
|
||
outlaw
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Benim kimsenin hevesini kaçırma gibi niyetim yok ALLAH muhabbetinizi daim kılsın kalabalık olma gibide zorunluluğun olmadığını ben çok çok iyi bilirim dünkü yeni yetme üyede değilim yönetim denilince ilk akla gelen sen oluyosun galiba insanlar ciddiye alınmazlarsa bu işler yürümez. |
||
SHQIPTAR
||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ciddiye alınmama gibi bi durum mu var ortada, şuan işimin rahatlığından dolayı en çok aktif olan benim, illa profilinde yönetici yazan birinin mesajmı atması lazım ciddiye alındığını anlatmak için, forumda zaten iki yönetici var onlar da iş yoğunluğundan pek aktif olamıyorlar onları vekaleten ben burdayım...
|
||
Semih ÇAVDAR
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
|
Gerginlik neden çıktı anlamadım :)
Bu tür buluşmaların nedeni zaten tanışma, paylaşma ve full time geyiktir en nihayetinde... :) Konuya dönelim, buluşalım kaynaşalım ;)
|
||
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar maşallah çekmişiniz 307'leri ama olmuyor böyle 206'ların egemenliğinden korktunuz demi ondan gözüksün diye böyle bir şey yaptınız :D
Şaka bir tarafa, maşallah, güzel araçlar ama biraz su tutaydınız eyidi :D Ortam biraz gerilmiş, gevşetelim. Listeye dahil olmak isteyen katılımcılarımız varsa onları da ekleyelim. Allah kaza bela vermez bir aksilik çıkmazsa güzel bir organizasyona imza atmak isteriz. Olmadı Aytuğ biz iki kişi takılacaz:D
|
||
_PunisheR_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
|
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 8> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |