![]() |
|
hadi CHİP lenelim :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mart 2013 Saat 09:39 |
plakayı sökmek sanki çok zor hırsızlarda saftı ya ![]() |
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlısı bunuda veririz ama bunu app baskılı plakaya yaptırmak lazım
![]() keşke karayolları araç içi kamerayı zorunlu duruma getirse bunu işterim ve desteklerim
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
+1
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
O değil ben plaka takmıyorumda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Biran dedim yoksa sağlam bir tuning chip kampanyası mı var. Sonra yıkıldım. Açıkçası takip edilmek istemem. Böyle bişi koysalar arabaya jammer alırım hemen. Mali değeri yüksek arabalara biniyoruz bir çok kişi için kasko mantıksız ve gereksiz ama ben her zaman yapılmasından yanayım. Kasko olduğu müddetçe böyle şeylere gerek yok.
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Araç sayısı ve ücreti göze aldıgımızda çıkan rakamı siz düşünün neyse siyasileştirmeyelim bence çok gereksiz.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
+1
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
leffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
yakında ensemize de takarlar çipi. artık nerede kimle ne yapıyoruz uydudan izlesinler. özel hayat diye birşey kalmadı.
|
|
2003 Peugeot 307XR 16v 5p
|
|
![]() |
|
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Başlığı görünce Chip Tuning'le alakalı sandım
![]() |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
+1500 |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
+1 tam sevinmistim hevesimiz kursagimizda kaldi
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bencede çok gerek sunu su saatte su dakikada söylüyorum böle bişey olsun aracı satıyorum dırek başlarım böle bişeye mahkemeye kadar gider bu iş böle sacmalık olmaz bende gecende duydum ben gezicem elin oğlu beni izleyecek ohh ne ala memleket yine sözümdeyim böle bişey olsun akbil style devam o derece rahatsız oldum
![]() ![]() |
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
bende bir yolunu bulur o sistemi iptal ederim gözetilmeyi seven biri değilimdir :)
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
devlet kısa yoldan para kazanmanın peşinde arkadaslar anlasanıza nerden para bulruz diye ugrasıyorlar.tamamen sacmalık ogs cıkardılar bi dünya para çarptılar şimdi ogs de kaldırcaklarmıs hep para tuzakları bunlar.milleti söğüçleyip kendi ceplerine yani...şimdi secimlerde yaklasıyor tabi para lazım yoksa nerden yedircekler nasıl oy alıcaklar.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
chipler takılsın 1 gün sonra chip iptali yapılır diye reklamlar geçip yerler açılmassa adımı değiştirrm :D
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |