|
3.Kıbrıs Buluşması 03.03.2013 |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Tebrikler İlker yine çok güzel bir buluşmaya imza atmışsın ama resimler biraz az olmuş sanki, son buluşma olması da biraz üzücü :(
|
||||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
sayın istanbul temsilcimiz görüyorsun kıbrıs temsilcimiz neler yapıyor biraz görevini yap aksi halde temsilci istifaa
|
||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Sana devredeyim görevi Burak :) |
||||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
yok teşekkürler bu görev sana taş atarken güzel :))
|
||||
|
||||
volkan22
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
organizasyonu duzenleyen arkadaslar sagolsun guzel bir gun gecirdik yine bulusmak uzere sagolun. :)
|
||||
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
||||
Bursat
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
güzel bir etkinlik olmuş son denmesinin sebebini kaçırdım.
İstanbul için bir etkinlik harika olr havalarda ısınmaya başladı çamlıca sonra sapancada bir yerde bir etkinlik harika olur.
|
||||
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Düzenleyen Serco05 - 05 Mart 2013 Saat 14:30 |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Ben de böyle bitirmek istemiyorum ama daha fazla direnmemizin bir lüzumu yok.. Eğlenmeye devam edeceğiz ve ara ara paylaşırım sizinle de.. Ama rahatsız edilmeyi istemeyen arkadaşlar için kusura bakmasınlar.. Bir daha asla olmaz.. Fotoğraf ve video paylaşımı biraz daha var.. Özellikle video biraz tepki topladı.. Uygun bir zamanda özellikle siz değerli kardeşlerimle kesinlikle paylaşacağım..
Sayın @mekanuaes emin olun sandığınız kadar kolay değil lütfen kalp kırmayalım.. En kısa zamanda İstanbul'da inşallah hep beraber bir organizasyon düzenleyeceğiz..
Volkan'ım sana ne kadar teşekkür etsem azdır.. Herşey için teşekkür ederim kardeşim.. Hellim mükemmeldi.. Hala tadı damağımda Tekrar buluşuruz bizim tayfayla ama biraz indirgenmiş.. Bir program var bu arada haberin olsun şimdiden haftaya veya sonraki haftaya yer henüz belli değil.. Sayı bayağa kabarık olacak.. Aslanın için tekrar geçmiş olsun.. Ford'da yakışıyor ama
Başarmış olduğumuz 3 (üç) organizasyonda birbirinden güzeldi bunu tüm samimiyetimle inanarak söyleyebilirim.. Arkadaşlarımız katılır veya katılmaz kendi düşüncelerini sunmakta herkes özgür.. SON denmesinin nedenini kısaca ilgisizlikle vurgulayıp bitireyim.. Herşey gönlünüzce olsun Peugeotturkey Kıbrıs ailesi.. |
||||
Bursat
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Bu forumda yeniyim ama bir çok organizasyonlar turnuvalar vs yaptım. Bir çok taş atan insan çıkıyor "anlamış değilim" olumlu eleştiriler dışındakileri hiç takmamayı öğrendim. Dış kapının mandalı olarak çok uzatmak istemem ama son olmayacağına eminim. Bu güzel etkinlikleri yapan insanlar emek vermek için yer arar ve görünce güzel bir şeyler yapmak için elinden geleni yapar. Ellerinize sağlık.
|
||||
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Cümlelerimi bilmiyorum yanlış mı kurdum kazandığım 2-3 üç insanla birlikte sadece olacak bundan sonraki hedeflerimiz.. Peugeotturkey adına olmayacak.. En son paylaşmış olduğum video Girne Kalesinde tarafımdan çekilmiş video dur.. Tek başıma saatlerce bekledim.. Beklemek veya gelmemeleri sorunum değil.. Bir haber vermemeleri.. İnsanız hepimizin başına engeller çıkabilir.. Maddi manevi herneyse sorun.. Ama sorumsuz tutum sergilemeye hiçbir anlam veremiyorum..
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Bugüne kısmetmiş videomuzu yüklemek.. Bayramımız kutlu olsun.. Not: Bu videomuzun yaşattığı bazı durumlardan dolayı ertelenmişti yüklenmesi.. Paylaşmaktan gurur duyuyoruz.. İyi seyirler (Video sesi tarafımdan kısılmıştır)
|
||||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
Burak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
|
||||
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Fotoğrafları ekledim ilk sayfaya o zaman bilmiyordum eklendiğini.. Şimdi görsel şölenimizi yapalım.. Hepinizi beklerim
|
||||
EErgul
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
şu rumların kalesine bayrağı diktiğiniz haberlerini aldım geçen hafta helal valla :) çok şey kaçırmışız
uzun vakittir katılamadım aranıza temmuzun başında bir buluşma bekliyorum ilker bey veda buluşması olsun biz öğrenciler kaçıyoruz artık :)
|
||||
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
||||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |