|
3.Kıbrıs Buluşması 03.03.2013 |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2013 Saat 21:11 |
Ailemizin Kıbrıs üyeleri olarak uzun bir zaman diliminden sonra tekrar toplanıyoruz.. Aramıza yeni katılacak arkadaşlarımızın cep telefon numaralarını yazması rica olunur (Özelden mesajda atabilirsiniz)..
Organizasyonla ilgili detaylı bilgi 2-3 güne kadar paylaşacağım bir aksilik olmazsa...
Buluşma Yeri : Girne Kalesi kuzey tarafı (deniz kenarı) / Girne Buluşma Tarihi : 03.03.2013 / 11:00 Organizasyon Programı : Girne Kalesi / Girne / Buluşma Yeri (Toplanma) http://cigdemilker.blogspot.com/2013/02/girne-kalesi-kktc.html Ayios Yeoryios / Mangal Keyfi - Eğlence - Müzik http://cigdemilker.blogspot.com/2013/01/ayios-yeoryios-kuzey-sahilinde-yarmada.html Katılımcılar : 1) cigdemilker 0548 870 19 31 2) volkan22 3) ali +1 4) ozan 5) mehmet 6) hüseyin +2 7) emre +1 ##################################################################### Günümüzde yanımızda olan tüm aile dostlarımıza sevgi ve saygılarımı sunarım. NOT: P.T. Kıbrıs adına düzenlemiş olduğum SON buluşmadır. Herşey Gönlünüzce Olsun Buluşma noktası: Eğlence yerimiz: Bu aracımızla Hüseyin isimli arkadaşımız takla atmıştır.. Bir dahaki görüntülerimizde üzülerek yer almayacaktır. (-1 pug) Buluşmamıza ait diğer paylaşımlar için aşağıdaki bağlantı adresini tıklayınız Düzenleyen cigdemilker - 19 Mayıs 2013 Saat 01:05 |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gelemedin ki İstanbul'a beraber bi organizasyon düzenleyelim :) Şimdiden iyi eğlenceler...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abi inan ben de çok istiyorum aranızda olmayı.. Hala durumlar karışık beklemedeyim.. İlk fırsatta bir aradayız.. Çok teşekkürler.. Yaza siz ve diğer değerli kardeşlerimizin de arasında olması ümidiyle..
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İnşallah en yakın zamanda birlikte güzel bi organizasyon düzenleriz, davetin içinde çok teşekkürler ama üzülerek katılamayacağım.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Organizasyon programı içerisinde vermiş olduğum bağlantı adreslerini kullanarak tanıtıcı fotoğraflara ve bağlantı adreslerinin en alt kısmında Yer:......... ibaresi olan kısmı tıkladığınızda şehrin yabancısı olan arkadaşlarımız için yer bulma konusunda yardımcı olacaktır..
|
|
volkan22
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende sizlerle tekrar bulusmakdan mutluluk duyacagim, sabirsizlikla bekliyorum organizasyonu duzenleyen cigdem ilker kardesimize ilgisinden dolayi tesekkurler iyi forumlar guncel.
|
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
haftasonu günceli..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eğlence yerimizi tanıtıcı maksatlı kısa film arkadaşlar.. iyi seyirler.. Düzenleyen cigdemilker - 26 Şubat 2013 Saat 22:16 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
video görünüyor mu arkadaşlar bilmiyorum ama bende görünmüyor internetin yavaşlığından kaynaklanabilir.. her neyse bağlantı adresini paylaşıyorum(iyi seyirler) : |
|
volkan22
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tanitim videosu cok guzel olmus emegine saglik.
|
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
g
ü n c e l
|
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kıbrısta olsaydım şu videonun hatırına gelirdim sadece :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
buyrun yaza bekleriz
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Son güncel
Yarın görüşmek üzere..
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hava nasil? Burasi 1 derece
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Düzenleyen cigdemilker - 02 Mart 2013 Saat 21:08 |
|
Bursat
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Şimdiden iyi eğlenceler
|
|
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
En başta Volkan kardeşime sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.. Diğer ilgilenen ve ilgilenmeyen tüm arkadaşlara da teşekkür ederiz..
Fotoğraflar birazdan yüklenecektir..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Fotoğraflar yüklenmiştir.. İyi seyirler..
İlk mesajda resimlerin bulunduğu bağlantı adresi verilmiştir.. http://cigdemilker.blogspot.com/2013/03/3pt-kbrs-bulusmas.html
Düzenleyen cigdemilker - 04 Mart 2013 Saat 20:38 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Video daha yüklenmemiştir. Yüklendikten sonra aşağıdaki bağlantı adresi ile açılacaktır. İyi seyirler.. http://youtu.be/O_ASQC5b3lo |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |