![]() |
|
bu 206 ne kadar eder |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2013 Saat 22:57 |
||
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-temiz-peugeot-206-1.4-xt-ful-116092443/detay
ilandaki aracı almayı düşünüyorum beni düşündüren aracın 75bg 8v olması sıkıntı verir mi piyasası nasıldır?Birde fiyat olarak 16500 istiyor son olarak ederi nedir sizce arkadaşalar |
|||
407 1.6 HDI CONFORT
|
|||
![]() |
|||
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
valla kardeş ben adama 15000 teklif ettim adam kabul etmedi.dediğin gibi onun yerine 307 alınır:))
|
|||
407 1.6 HDI CONFORT
|
|||
![]() |
|||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
||
Kasım 2012'de aynısının 80bin kmde olanını aldım 17bin TLye.
Tercih meselesi ben memnunum beklentilerimin hepsini karşıladı.Ederini hakketti.
|
|||
__B0DRUMLU__
|
|||
![]() |
|||
syn022 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
||
Bu araba 17.000 tl yazan adamın arabasını satmaya niyeti yok gibi geldi bana. Arabası düzgün ama fiyat epey yüksek. O paralara 10 numara dizel bulursunuz.
|
|||
![]() |
|||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
xt olması iyi. 16bine bağlanırsa uygun olur
|
|||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|||
![]() |
|||
andreasmora ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı andreasmora
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Bu fıyata alınabılecek cok araba var bencede 15.000 den fazlası verılmez...
|
|||
![]() |
|||
||
İlginiz için öncelikle teşekkür ederim arkadaşlar.Aracı eşim için alacağım kendim 407 dizel kullanıyorum.Beni düşündüren kısmı 8v olması artı km biraz yüksek olması bende kullansam aracı 150000 dayanır kısa zamanda daha sonra satmaya kalktığında elden biraz zor çıkıyo km yüksek olunca.Ya birde şöyle piyasa getz gibi araçlara 18-19-20 isteyen var:))arabada bakktığın zaman güvenlik açısından bir şey yok Peugeot araçları gerçekten fiyatının karşısında bakıldığı zaman cok cok iyi
görünüyor.artık yarın 15500 teklif edecem kabul ederse herhalde 15500 fiyat iyi diye düşünüyorum.. |
|||
407 1.6 HDI CONFORT
|
|||
![]() |
|||
Peregrin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
||
Eşiniz kullanacağı için performans açısından 1.4 8V beklentileri karşılar.
XT modeli ve temiz bir araç olması artı tabi ama istediği fiyat yüksek hakikaten. 15500 iyidir. Tabi Anadolu'da temiz araçlar İstanbul'dakine göre biraz daha yüksek fiyata gidebiliyor bu da bir gerçek.
|
|||
2005 206XT 1.4 Benzin Otomatik Cam Tavan Sunroof Siyah
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Sen 17bin liraya böle full donanımlı yagmur+far sensörlü 8 hava yastıklı lpgli 2004 model 307 bul kac tane bulursan ben senden 18bin liraya hepsini alıcam hocam
Düzenleyen Alper AKSU - 01 Mart 2013 Saat 15:00 |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Harbiden Salih Hocam sende vurmuş öldürmüşsün resmen, XT donanımının özelliklerini hiç söylemiyorum bile koltukları, koltuk döşemeleri, ön konsol plastiği, arka koltuk katlanması ve koltuk kafalıklarına kadar, ön cam direklerine kadar farklı bir araçtır, her hangi bir x-line yada x-deisng modeli ile yan yana getirdiğinizde farkı anlarsınız. Camları bile farklıdır güneş ışınlarını süzen atermik camlar vardır yazın klimayı 2. dereceye bile almaya gerek kalmaz.
|
|||
![]() |
|||
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
||
Bayan için uygun bir model..Aracı bizzat baktınız mı?
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Aynen katılıyorum abi sana büyük fark var aralarında
|
|||
![]() |
|||
||
aracı görmeye gidemedim ilçede olduğum için sorguda falan herhangi bir kaydı falan görünmüyor.Araba fotoda diri duruyor gibi geldi bana hafta sonu kısmetse bakmaya gideceğim.
|
|||
407 1.6 HDI CONFORT
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Hocam 16.000'e alınır bence, 1.000 TL lpg zaten, yazlık ve kışlık lastikleride vericem yazmış 500 TL sırf kar lastikleri tutar. Yukarda da yazdığım gibi xt modeli farklı bir modeldir.
X-line Modellerine göre artıları abs, yağmur far sensoru elektrikli ısıtmalı aynalar, dış sıcaklık göstergesi, sis farları,8 hava yastığı,kadife koltuk dösemeleri, arka koltuk kafalıkları, torpido ve bagaj aydınlatması. Aklıma gelenler bunlar foruma bakarsanız bir cok arkadaş bu ozellikleri araclarınıa eklemek için uğrasıyor siz hepsine sahip bir araç almış olacaksınız.
|
|||
![]() |
|||
||
Öncelikle sağolasın serco05 kardeşim.Aracın artılarının farkındayım beni tek düşündüren arasın 75 bg 8v olması.
|
|||
407 1.6 HDI CONFORT
|
|||
![]() |
|||
||
O konuda bişey diyemiycem dizel olsa düşünme al derdim ama benzinlisini hiç kullanmadım performansı hakkında hiçbir tecrübem yok
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
bence 16 16500 anca alınabilirligi var serkan abinin dedigi dogru xt farlı bir modeldir ancak bence 16 en fazla verilir benzinli oldugundan dolayı oda dizel olsa 20 ye kadar yolu var xtlerin
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
tayfunn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: kadıköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
||
Fiyattan kaçıp araba alırsanız benim gibi 3.500 tl bakım parası verirsiniz arabanızı alırken muhakkak arkadaşımdır bana yamuk yapmaz demeyin özellikle sponsorumuz olan garageturk e götürüp baktırın. Yoksa canınız fena yanar hem maddi hem manevi
|
|||
![]() |
|||
||
güncell
|
|||
407 1.6 HDI CONFORT
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
söylendiği kadar temizse eder.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |