![]() |
|
307 Çukurlarda Ön Sağdan gelen tıkırtı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mortal_Abas ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mortal_Abas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2013 Saat 17:15 |
Merhaba 307 2004 model aracım bozuk yollarda ilerlerken ön sağdan lıkır lıkır mı diyeyim luk luk mu diyeyim o tarz bi ses var rot balansçı baktı rotların sağlam ön sağ takozdan geliyor dedi ve sadece ses yapar herhangibir zaararı yoktur istersen değiştir sen bilirsin fakat benim yapabileceğim iş değil dedi.
parçanın orjinali yaklaşık 50 tl yetkili serviste işçiliğe 100 lira alırlarmış. sizce bu parçayı hemen değiştirmelimiyim eğer değiştirmezsem ileride amortisor yayınıda bozar ve fiyat pahalıya patlar mı ?
|
|
![]() |
|
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
![]() ![]() ![]() ![]() |
insanı aracında soğutan yegane etken :(
|
|
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
|
![]() |
|
Mortal_Abas ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mortal_Abas
yok öyle aractan soğutacak bi durum yok dikkatli dinleyince duyuluyo zaten sanki tam dolmamış bi pet şişe sallanıyo gibi aracın altında bilmem anlatabildim mi sesi :=) benim merak ettiğim eğer çabucak yaptırmazsam yayı da ilerde bozar mı veya yayda bozuk olabilir mi açıp mı bakmak lazım yaya yoksa usta olsaydı söylermiydi ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mortal_Abas
onlar yeni değişti zaten, hem aracın kaportasından yere doğru bastırınca ses var elimide sileceklerin altındaki yerden içeri sokunca boşluğu hissediyorum
|
|
![]() |
|
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
bende de 1 aydır aynı ön sağ taraftan en ufak bi cukura girince bile lıklık ses geliyor. servis kış bitsin gel dedi ama cinlendiriyor adamı :) ben biraz hassasım ondan kafaya çok takıyorum hocam yoksa büyütülcek birşey yok :)
|
|
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
helezyon ust tablalasından yapar dogru solemısler herhangı bır zararı yok sadece ses yapar bazı yerlerde
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mortal_Abas
Arkadaslar yardimlariniz icin tesekkur ederim, son sorum sizce yetkili serviste 100 liraya degistirip garantili mi olsun +50 tl parca 150 yoksa sanayide siradan bi ustada yapar mi yani isciligi kolaysa yetkiliye gitmek istemiyorum
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
rot kolu
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mortal_Abas
Tabla değişince sorunum çözüldü. geç yanıt yazıyorum ama ileride okuyan arkadaşlar için fikir oluur. bu tip lıkırtı sorunlarında önce rotlar kontrol edilmeli ardından diğer elemanlar malum pejoların ön takım sıkıntılı. dediğim gibi benim tablam bozuktu serviste herşey dahil 150 ye güzelce yaptılar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |