![]() |
|
motordan gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
atillaüstün ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atillaüstün
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2013 Saat 16:05 |
mrbalar . aracımı muayneye soktuktan sonra motordan bir ses geldiğini fark ettim ve diNLEyince önce kayışlar yada ordakimakaralardan geldiğini düşündüm fakt biraz daha dikkat etince debriyajda ayağımın basılı olduğunda sesin geldiğini farkettim. debriyajı bıraktığımda ses kesiliorr sanki şanzımandan ses gelior gibi baskı bilyası mıdır acaba aracın eski sahibide yeni değiştiğini sölemişti ama aynı sorunu yaşıyan varm mı?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nasıl bi ses hocam uğultu şeklindeyse baskı balatadan gelir.
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
bende de tam tersi bir durum var. basınca ses kesiliyor bırakınca gır gır gır ses yapıyor :) Ustaya gösterdim şanzımanın içinde bilye ver o ses yapıyor dedi.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
atillaüstün ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atillaüstün
![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyat söledi mi baskı seti mideğişmesi gerekiomus ?
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
hocam öncelikler üye kontrol panelinden profile girdiğinizde imza diye bi kısım var. aracınız marka model versiyon bilgilerini yazarsanız. aracınızın ne olduğunu bilir ona göre bişeyler söylemiş oluruz.
problemin ne olduğu hakkında bi bilgim yok ama. sitemizin sponsorunun debriyaj seti kampanyası var . forum sayfasının üstünde yeni diye yanıp sönmektedir. saygılar...
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
streetglow87_26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı streetglow87_26
aynı ses bende de mevcut ama tam tersi.debriyaja bastığımda hiç ses yok ayağımı çektiğimde şıkır şıkır ses geliyor.
25.000 km önce değiştirilmişti baskı balata
|
|
2006 Model 307 1.6 HDI Comfort
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Sadece baski balata mi degistirilmisti yoksa set olarak mi? |
|
![]() |
|
streetglow87_26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2011 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı streetglow87_26
set olarak değişti diye biliyorum
|
|
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
bence senin problemin çatal
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı streetglow87_26
çatal derken pek teknik konuya sahip değilim
|
|
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
debriyay pedalına basıldıgında çatal dedigimiz parça çekilir ve baskı volanttan ayrılır sanzımana gden hareket kesilir bence çatalda boşluk veya asınma vs bişe olabilir
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı streetglow87_26
anladım o zaman şanzuman tekrar inecek yani
|
|
|
|
![]() |
|
mistik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
debriyajı bırakınca gelen ses bende de vardı. basınca ses kesiliyor.. servise gittim debriyaj seti değişecek dedi bana (550tl)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atillaüstün
saolun arkadaşlar bilgiler için bu hafta baktırıcam ne çıkıcak bakalım :D
|
|
206 xs
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |