![]() |
|
208 Ekranlarinda video oynatimi. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ibrahim208 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2013 Konum: Oslo Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim208
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2013 Saat 01:20 |
Arkadaslar bilen varsa, yeni 208 lerde multimedia ekranda video oynatma imkani varmidir? yada bir sekilde convert edip oynatabilirmiyiz?
|
|
208 Allure E-HDi 2013
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla simdi getirseniz yanima 2dk da cozerdim
![]() Multimedya paketinin ozelliklerinde yazmasi gerek. Kodeksiz .avi .wmv ve .mpg deneyin |
|
![]() |
|
ibrahim208 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2013 Konum: Oslo Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim208
![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla elim yatkindir bu islere aslinda ama bildiginiz gibi bu system yeni monte edilmis 2013 modellere. Tam okuma firsatim olmadi ama resim gosteren bi ekran neden video oynatmasin diyorum :)
|
|
208 Allure E-HDi 2013
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Videoda resmin hizli degisen hali sonucta ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim208
onuda yapcam. eyv sagolasin :) xenon kit monte ettim , bu isi halledemedim ayip :D
|
|
208 Allure E-HDi 2013
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Ali, ortada bir yerde buluşun bakar çözersin
![]() ![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Amaninmorkoyun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Amaninmorkoyun
Arkadaşlar boşuna denemeyin multimedya paketinde navigasyon olmadan video oynatma özelliği gelmiyor. türkiye haritaları henüz olmadığından veya temin edilemediğinden mütevellit şu an için navi ve multimedia sıne-ırlıdır malesef. (208 1.4 HDi Active mevcuttur)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |