![]() |
|
Ön taraftaki logunun iptali yada takılması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2013 Saat 08:48 |
Arkadaşlar ben tamponu biriyle takas edicem sanırım ancak şöyle bir problem var, benim aracımda ön logo iptal ama değişeceğim arkadaşta logo var, onun aracından logoyu iptal etmek ve benim aracıma logo takmak mümkünmüdür ve basit mi yoksa zahmetli bir işmidir?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tabiki zahmetli logoyu sökünce iş bitmiyor kaportacıda oraya sac kaynatıp düzeltip boyanıyor.
Aynı şekilde tampondaki cukurda doldurulup düzeltip boyanır. Sökme işleminde ise bu imkansız değil ama çok zor. Düzenleyen GökhaN - 14 Şubat 2013 Saat 08:53 |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
uuu o zaman yatar o iş :) ben belki kaputun altından bağlantılı olabilir diye düşünmüştüm :) teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
http://www.peugeotturkey.com/nasil_yapilir.asp?MakaleID=84 bu linktede varmış resimli anlatımı :)
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |