|
Forum İstanbul Mini Buluşma Resimleri |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Dev buluşma diyen kimse yok adı üstünde mini buluşma (benim gözümde yinede dev buluşmadır) peugeotsu olan gelecek diye bir kural yok diğer araç sahipleride eskiden peugeot kullanmış forum üyeleridir. Düzenleyen Serco05 - 11 Şubat 2013 Saat 21:27 |
||
Zek-i
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aydinlattigin icin saol konu icinde dev yazdigi icin soyledim |
||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Amacini anlamadim arkadasim baslikta yaziyor zaten mini bulusma diye aracimizin peugeot olmasina gerek yok peugeotlarimiz varken tanistik zaten gönüllerimiz bir bizim.
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Konu içinde dev kelimesini sizden başka kullanmış olan kimse yok, sadece ben ilk mesajda adı mini kendi büyük buluşma yazdım oda geçirdiğimiz süre ve eğlencemiz için, bir sonraki buluşmaya sizide bekleriz, o zaman demek istediğimi daha iyi anlarsınız, iyi forumlar.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Birader bize göe dev buluşma çünkü en sevdiğimiz dostlarımızla dolu dolu bir pazar günü geçirdik üstelik iki tanesi pejo olması seni ilgilendirmez bu bir ikincisi olarak hepimizde pejo vardı zamanında ben scirocco aldım arkadasımız seat aldı ama kopmadık dostlugumuzdan hala bu foruma takılıoyoruz o yüzden bu tarz yorumlar yapmazsan sevinirim
|
||
Demir
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Gözümden kaçmış veya görememişim... İnşallah başka bu tür bir organizyonda nasip kısmet olursa gelmeyeye çalışırız...
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |